Haklısın ustam benimde şüpemi çekmedi değil yüzümdeki çizimler çok sıradan ve kadın yüzünden daha çok erkek yüzüne benziyor teşekkür ederim yorumun için ustam peki öbür kadın ne olabilir fikrin ne ustamEvet sonradan yapılma. Keza birbirine yakın 2 kadın figürü de olmaz usta. Aklında bulunsun..
Sizin yorumlarınız fikirleriniz benim için çok önemli ustam siz öyle diyorsanız demekki gerçekten sağlam yer değilÜçkağıt işi gibi geldi bana
Valla biz kediciği görmedik ustam :200:Yalnız mekan güzelmiş ama zaten sonuca ulaşılmış sanırım ve kadın figürleri sonradan eklenmiş. Kedicik te güzelmiş ( kimler gördü )
o kapı dediğin yerin girişini bul ustam. Unutma girişten baktığında tam karşında kapı dediğin işaret görünmeli. Ordan inip mahsene nasibini al inşallahHaklısın ustam benimde şüpemi çekmedi değil yüzümdeki çizimler çok sıradan ve kadın yüzünden daha çok erkek yüzüne benziyor teşekkür ederim yorumun için ustam peki öbür kadın ne olabilir fikrin ne ustam
Yanlış anlaşılabileceğini bildiğim için parantez içinde yazdım kimler gördü diye ama fayda etmemiş kadın figürlerinden bahsetmiyordum.Valla biz kediciği görmedik ustam :200:
Ustam o kapı dediğim kaya yükarısında bulunan kadınların olduğu yere bakıyor buraya Ekli dosyayı görüntüle 238451o kapı dediğin yerin girişini bul ustam. Unutma girişten baktığında tam karşında kapı dediğin işaret görünmeli. Ordan inip mahsene nasibini al inşallah
Anladım kadınlardan bahsetmediğini ustam gerçek kedicik nerde pekiYanlış anlaşılabileceğini bildiğim için parantez içinde yazdım kimler gördü diye ama fayda etmemiş kadın figürlerinden bahsetmiyordum.
Ana kayalığın sol tarafı ve eğer ana kayalığı sağ yan taraftan fotoğraflasalardı yine bir silüet daha görünecekti ama bu şekilde ne olduğunu söylemek zor,kaplumbağa veya yılan olabilirAnladım kadınlardan bahsetmediğini ustam gerçek kedicik nerde peki
Aynen katılıyorum2. Kadın işareti sahte..