Bize gelince jandarma polis yabanci ya gelince acik adres ondan sonra bulunca muzeye verin... sana bi corba parasi verecez afiyet olsun..
Telefonun konum özelliği açıksa koordinatlar otomatik olarak fotoların alt katmanlarına kaydedilir,bu durum gelişmiş fotoğraf makinaları içinde geçerlidir; dolayısıyle akıllı telefonlarla çekim yapılırken konum belirleyiciyi kapatmak gerekir.Yalnızca türkiyede güvenlik güçleri değil tüm dünya bu resimlerin nerede çekildiğini çok basit anlayabilir.Özellikle resim yükleme linklerinin böyle gizli görevleri vardır..... Tüm define sitelerinin serverlerinin dahi avrupada veya abd de olduğunu unutmayalım.Memleketimizi karış karış Vatikana kendi ellerimizle koordinatlamayalım temennilerimle, herkese saygılar.Nasibiniz bol olsun.o değilde telefon dinleme mevzusu var bi de. tespit ederken sıkıntı yok ama işlemi yapıp çıkarınca direk tependeler. Acaba ip kontrolden felan mi buluyorlar onu merak ediyorum. Ne biletim böyle sitelerde felan fotoğraf paylaşan kişileri vesaire yakın takibe alıp ipden telefonu tespit edip mi buluyorlar bınu hep merak etmişimdir. @Mal bulanındır ustam ne dersin ?
yok Ustam bunu demiyorum ben. Konum vesaire kapalıdır bende. Sadece profil bilgilerine ulaşıp girdiğin ip üzerinden tespit edilebilir mi onu diyorum. Hani çoğu kişi boş yere baskın yiyor. İhbar olmayan durumda bile orda anında bitiveriyorlar. Neye göre mimliyorlar onu merak ettim. Ya bu tür sitelerden ya da telefon dinlenmesinden. Telefon dinlenmesi içinde elde birşey olması lazım durduk yere dinlemezler. Telefonda bu tarz seyler define altın vesaire konuşanlar oluyolarda yakın takibe mi düşüyorlar onu soruyorum.Telefonun konum özelliği açıksa koordinatlar otomatik olarak fotoların alt katmanlarına kaydedilir,bu durum gelişmiş fotoğraf makinaları içinde geçerlidir; dolayısıyle akıllı telefonlarla çekim yapılırken konum belirleyiciyi kapatmak gerekir.Yalnızca türkiyede güvenlik güçleri değil tüm dünya bu resimlerin nerede çekildiğini çok basit anlayabilir.Özellikle resim yükleme linklerinin böyle gizli görevleri vardır..... Tüm define sitelerinin serverlerinin dahi avrupada veya abd de olduğunu unutmayalım.Memleketimizi karış karış Vatikana kendi ellerimizle koordinatlamayalım temennilerimle, herkese saygılar.Nasibiniz bol olsun.
Bu sorunu fatih7979 ustamız cevaplasın musait oluncayok Ustam bunu demiyorum ben. Konum vesaire kapalıdır bende. Sadece profil bilgilerine ulaşıp girdiğin ip üzerinden tespit edilebilir mi onu diyorum. Hani çoğu kişi boş yere baskın yiyor. İhbar olmayan durumda bile orda anında bitiveriyorlar. Neye göre mimliyorlar onu merak ettim. Ya bu tür sitelerden ya da telefon dinlenmesinden. Telefon dinlenmesi içinde elde birşey olması lazım durduk yere dinlemezler. Telefonda bu tarz seyler define altın vesaire konuşanlar oluyolarda yakın takibe mi düşüyorlar onu soruyorum.
kimse senı durup dururken dınlemez turkıyede cıkarılan malları alan bır tacır grubu var bir malzeme buldun dıyelım bunu satmak için ahmet mehmet osman derken bırılerıne ulasırsın o vatandaşta dınlenıyordur senıde takıbe alırlar sonrası malum enselenırsın her zaman dıyorum ıyı malzeme buldugun zaman devlete vereceksın dagda gezerken buldum de arkadaş hakkını alırsın ama bır avukat ve noterle teslım edeceksınBu sorunu @fatih7979 ustamız cevaplasın musait olunca
Ustadım heykel -harita -sikke - lahit- çanak çömlek vs bunlara ödenek net çıkmaz diye biliyorum..saf altının yüzde kırkını verir, ama onuda hangi kuyumcuya götürsen hakkını alırsın.kimse senı durup dururken dınlemez turkıyede cıkarılan malları alan bır tacır grubu var bir malzeme buldun dıyelım bunu satmak için ahmet mehmet osman derken bırılerıne ulasırsın o vatandaşta dınlenıyordur senıde takıbe alırlar sonrası malum enselenırsın her zaman dıyorum ıyı malzeme buldugun zaman devlete vereceksın dagda gezerken buldum de arkadaş hakkını alırsın ama bır avukat ve noterle teslım edeceksın
Kazı esnasında diyorum ustam. Hani böyle direk ensende bitiyorlar ya. Bazen haberlere bakıyorum ya da bulunduğum yerlere yakın yerlerde adamlar direk enseleniyor. Normalde şeytanln aklına gelmeyen yerleede yakalanıyolar. Şikayet edecek kimse yok. İn cin top oynuyor ama adamlar yakalanıyor onu demek istedim. Olur ya ayak üstü yer denk gelir kimse olmaz etrafta gider işlem yapmaya başlarsın. O an da tepende biterler hani demek istediğim böyle sitelerden vesaireden takibe alınır ök telefon dinleme vs gibi. Kaçakla pek işim olmaz.kimse senı durup dururken dınlemez turkıyede cıkarılan malları alan bır tacır grubu var bir malzeme buldun dıyelım bunu satmak için ahmet mehmet osman derken bırılerıne ulasırsın o vatandaşta dınlenıyordur senıde takıbe alırlar sonrası malum enselenırsın her zaman dıyorum ıyı malzeme buldugun zaman devlete vereceksın dagda gezerken buldum de arkadaş hakkını alırsın ama bır avukat ve noterle teslım edeceksın