Varmı bir gelişme ıbrahım özeldenmi yazdı ses seda yok@Ibrahım nasıl bulacaksın onuda anlatırmısın...
Anladım kardeşim ondan sordum özeldenmi yazdı diye hakında hayırlısı kardeşim tespitleri bakır çubukla yapmışsan malum yöne doğru kayma olur yer konusunda emin ve istekli isen birkaç tüyo veririm malzeme varsa dediğin yerde boş çıkmazsın inşallah selametleyok @deli firat usta 2 yıl evel yazmış onu online görünce bir sorayım dedim ozaman görmemiştim mesajını ama cevap vermedi.Okadar kişi ile görüştüm birkaç sefer çalıştım nasip olmadı.Osmanlıdan kalma sistemim var diyen oldu geleceğine söz verdi vermedim dedi..Durugözlü bir arkadaşla konuştum onca detay verdi malın değerine kadar ekibine kadar anlattı gelmedi sonra bu işleri bıraktım dedi çekildi.3-4 hoca ile görüştüm yer gösteren oldu gösterdiği yere kepçe ile girdim olmadı vs vs bu olay şuan hikaye şeklinde duruyor muvaffak olamadık yaş oldu 41 eh kemal sunal ne diyordu 40 ımdan sonra gelecek paranın ) diyordu değilmi bizimkide o hesaba gidiyor.Şuan kayseride ikamet eden 59 yaşında bir hacı var bir sistem geliştirdiğini bu sistemi cumhurbaşkanına kültür bakanına kadar anlattığını şuan tübitaktan rapor almak için uğraştığını aynı zamanda patent içinde uğraştığını söylüyor yol biletimi al para falan istemiyorum 2 km alan içinde nerde ne varsa boşluk lahit mezar altın gösteririm derinlik veremem beni biryerde misafir edersin gösterdiğim yerde çıkmazsa gel yanıma hesap sor diyor bakalım birde onunla deneyeceğim nasipmi değilmi bakacaz.
Arazide sadece bakır çubuklarımı kulandınNasıl tiyolar bunlar @deli firat ? Mal konusunda eminim yer konusunda emin değilim şuan...4 tane şüpheli yer var tüm araştırmalardan sonra elimde.ama tiyoları sen yinede ver tabi usta.
Kardeş onu bana bırak tabiki doğa güçlerim yok.dediğim gibi eğer olay doğruysa iki dakıkamı almaz@Ibrahım nasıl bulacaksın onuda anlatırmısın...
Doğa üstü güçlerine yok alan nerdeyse yüz dönüm belki yüzelli dönüm. Burası bilgi paylaşım platformu bana bırak dediğinde haliyle anlamı kalmıyor.Kardeş onu bana bırak tabiki doğa güçlerim yok.dediğim gibi eğer olay doğruysa iki dakıkamı almaz
Cezalık birşey yok ustam dayımın ortağı rastlantı eseri görüyor otuz yıl sonra ve bu bilgiyi veriyor. Bunun tek sebebide vicdan yaşı itibarıyla 75-80 li yaşta.. Kimse ona vay sen hak yemişsin çık bakalım ne varsa demedi. Neyse seninkine bir bakış açısı ama ben malın varlığından eminim. Öyle ki ilk çıkardıkları boş sandığı bile gördü annem...Dertsiz başına dert almışsın.
Anneniz onca yıl söylememiş iyi yapmış,
Babanızın ortağı aklınca size ceza veriyor, bu tipler çok.
Orayı sil aklından deyecem, silemezsin. Cezaya takılmışsın.
illa sihir ya da büyü olacak diye bir kural yoktur.Cezalık birşey yok ustam dayımın ortağı rastlantı eseri görüyor otuz yıl sonra ve bu bilgiyi veriyor. Bunun tek sebebide vicdan yaşı itibarıyla 75-80 li yaşta.. Kimse ona vay sen hak yemişsin çık bakalım ne varsa demedi. Neyse seninkine bir bakış açısı ama ben malın varlığından eminim. Öyle ki ilk çıkardıkları boş sandığı bile gördü annem...