Kardeşim benim alınmış dediğim yer kayanın altı değil kayanın üstünde oyularak yapılmış.içi yağmur suyu dolmuş su bile dışarı çıkmıyor. Ayrıca altınıda aramışlar. SağlıcaklaBu el işareti, bir el at ta kayayı kaldıralım demiş gibi. Senin mal alınmış dediğin boşluklar yılan veya kirpi yuvasına benziyor, arazide çok olur o tip deliklerden.
Mirkut kardeşim yorumun için çok sağol.işaretten anladığım kadarıyla osmanlının son dönemlerinde buralardan giden azınlık tek bir şahıs tarafından acele yapılan ve saklama yapılan işaret diye tahmin ediyorum .sıfır işcilik fakat saklama dört dörtlük.benim şahsi görüşüm burayı bulanın ya kendisi ya torunları .çünkü yapılan işarete göre bulunması zor bir yer. Biliyorumki turist adı altında çok kişi gelip saklı şeyleri alıp gitmişlerdir.paylaşmanın sebebi bir arkadaşımıza yardımcı olmak içindir. Saygılar sevgilerKardesim el isaretinin oldugu alanda yada en yakin tepelik alanda namli mezar varmi, elin oldugu yamac bolgesindede mezarlar olmali. Ayrica elin sol tarafinda ayni kayada kaynak yapilmissa orayida kontrol et. Selametle INSALLAH c.c
Katkinizdan ve dusuncenizden dolari tesekkur ederim sevgili ustam, ALLAH u teala ecrinizi arttirsin. Cok guzel gorseller olmus. Selametle saglicakla INSALLAH u teala.Mirkut kardeşim yorumun için çok sağol.işaretten anladığım kadarıyla osmanlının son dönemlerinde buralardan giden azınlık tek bir şahıs tarafından acele yapılan ve saklama yapılan işaret diye tahmin ediyorum .sıfır işcilik fakat saklama dört dörtlük.benim şahsi görüşüm burayı bulanın ya kendisi ya torunları .çünkü yapılan işarete göre bulunması zor bir yer. Biliyorumki turist adı altında çok kişi gelip saklı şeyleri alıp gitmişlerdir.paylaşmanın sebebi bir arkadaşımıza yardımcı olmak içindir. Saygılar sevgiler