jeolog Uzman Katılım 1 Tem 2016 Mesajlar 2,518 Tepkime puanı 3,462 Puanları 23 Konum Muğla 29 Eyl 2018 #37 Ibadethane dedim kilise demedim.... Bu Bu konuda daha tecrubeli olan arkadaslar vardir. Benim sadece haç konusunda biraz bilgim var.
Ibadethane dedim kilise demedim.... Bu Bu konuda daha tecrubeli olan arkadaslar vardir. Benim sadece haç konusunda biraz bilgim var.
O omerolmaz Bilgili Üye Katılım 27 Ağu 2018 Mesajlar 253 Tepkime puanı 8 Puanları 4 Konum Iğdir 29 Eyl 2018 #38 jeolog' Alıntı: Ibadethane dedim kilise demedim.... Bu Bu konuda daha tecrubeli olan arkadaslar vardir. Benim sadece haç konusunda biraz bilgim var. Genişletmek için tıkla ... anladım Ustam allah razı olsun bakalım ustalarımız yardımcı olur inşallah
jeolog' Alıntı: Ibadethane dedim kilise demedim.... Bu Bu konuda daha tecrubeli olan arkadaslar vardir. Benim sadece haç konusunda biraz bilgim var. Genişletmek için tıkla ... anladım Ustam allah razı olsun bakalım ustalarımız yardımcı olur inşallah
O omerolmaz Bilgili Üye Katılım 27 Ağu 2018 Mesajlar 253 Tepkime puanı 8 Puanları 4 Konum Iğdir 30 Eyl 2018 #39 Değerli ustalarım haçkarlar hakkında bilgisi olan ustalarım buradan bilgi verebilirimi