Interesting Stone near waterfall

ragıp

Uzman

Neighbors, it was not possible to point to the photographs
walk everywhere in the opposite direction to nature
no more than 6 to 7 meters from the money turtle
not farther
money is definitely on the rock
If I were you, I would take care of the turtle back
because; more swollen than normal, high, not natural.
try to divide the turtle in half
If you work from the side of the tortoise, I think it's easier to divide it into two.

Son düzenleme:

Tarzan1

Member
Hi, Thank you for the answer. Can you send mere detailed information what you think please. You can write me in Turkish as I use Google Translate.

ragıp

Uzman
Arkadaşlar, Bulgaristan'lı üyemiz Tarzan1
sizlerden Türkçe de olsa, ustalar fikirlerini dile getirsinler der

olayı kısaca özetlemek gerekirse;
bir şarlak var, şarlağın hemen üzerinde bir kaplumbağa mevcut
kaplumbağanın alt kısmı, içer doğru oyulmuş alenen görünüyor
halihazırda, kaplumbağanın başının altından su geçmesi için tabandaki ana kayaya oyma kanallar yapılmış
aşağıdaki fotoğrafta, kaplumbağanın ön kısmı ve başı görünmekte
buna göre Tarzan1 sizlerden yorum bekler
BulursamKader25, Mirkut, jeolog, toyalp, dadas_25, kazama, sevdalı, sevdalı, DİVANE, Kullanıcı

Son düzenleme:

Tarzan1

Member
Hi,

Thank you for the answer again. It will be difficult to divide the turtle as it is big stone and will fall over me. I will try to remove the horassan on the back to see what will happen. The stone is very big and heavy and stands only on two points - the head and on the left big stone.

ragıp

Uzman
aşağıdaki fotoğrafta ise
suyun tam aktığı yerdeki taş, kaplumbağanın diğer kısmı
kaplumbağa kısmen havada, altı oyuk
Tarzan1, kaplumbağanın üzerinde ve altında metal dedektöründen her hangi bir sinyal alamadım
bir üstteki resimde kaplumbağaının üzerinde bariz görünen bir kabarık hal var
o kısımın ise kırılmasının mümkün olmadığından bahseder
muhtemelen o kısım güzel dökülmüş bir horasan olsa gerek

ragıp

Uzman
Hi,

Thank you for the answer again. It will be difficult to divide the turtle as it is big stone and will fall over me. I will try to remove the horassan on the back to see what will happen. The stone is very big and heavy and stands only on two points - the head and on the left big stone.
Merhaba,

Tekrar cevap için teşekkürler. Kaplumbağayı büyük taş olduğu için bölmek zor olacak ve üzerime düşecektir. Geride ne olacağını görmek için sırtındaki horasayı kaldırmaya çalışacağım. Taş çok büyük ve ağırdır ve yalnızca baş ve sol büyük taş olmak üzere iki noktada durmaktadır.

üstteki paylaşımının Türkçesi

jeolog

Uzman
Tarzan1 do you have a photo of this area which was taken from a far distance, so we can see the whole scene. Because all these photos of the rocks look very natural to me.
ragıp ustam bütünün fotosu varsa paylaşmasını istedim, çünkü fotolardaki her şey bana çok doğal görünüyor.

DİVANE

Moderatör
Moderatör
ragıp ustam resimden anladığım kadarıyla arkadan yumurtalar alınmış gibi birde yukarı çıkıyor görünüyor üst tarafıda bir araştırsın horasan dediği yeri horasanla kaya birleşim yerinden biraz daha kolay açar saygılar

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
S.A değerli ragıp ustam, ben kaplumbağa olarak tabir edilen kayanın değerli jeolog ustamın da dediği gibi kaplumbağa olmadığı kanaatindeyim. Lakin doğal da diyemem. Burada el değmiş bir şeyler var, kanaatimce kaplumbağaya odaklanıldığı için işin önemli noktalarını kaçırıyor olabilirler bu arkadaşlar. Ben gördüklerimi işaretledim resimde, eğer göz yanılması değilse üzerinde konuşulur ama göz ve ya resim yanılması ise arkadaşın şarlağı yukarıdan çekmesi ve az çok bize bölgeyi resimlerle gezdirmesi gerek. Bu arada poseidon2023 ustam okulu zor bitirdim diyor ama ingilizceyi de öttürüyor maşallah :)

Ekli dosyayı görüntüle 156642

poseidon2023

Uzman
Allah iylini versin emi evet yedi sene okudum ilk okulu ama yüksekti

google amcam sag olsun cevir diyon yapıyor her şeyi biliyor toyalp

Tarzan1

Member
Hi, Thank you for the answers! I will take pictures from above soon. The problem is that I have a lot of bushes with leafs and pictures will not be good. Anyway I will try and upload them here. From the oposite slope of the dere - 15 m high the turtle is even more clear and vivid. I have a signal of 44 from my F75.

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
ragıp ustam arkadaşa malın gittiğini söyle başka yere yönelsin. Bizzat gördüğüm örnekten dolayı burası ile uğraşması boşuna olacaktır. Kolay gelsin.