İşaret anlamı ustalarım

R00T

Profesyonel
Co Admin
Tam artı olan taşta ya kasa yada kendi altında bir iş. Diğerleri içinde kapalı sığınak oda gibi düşün . Bazıları içinde mezar. Komple incelenmeye değer güzel yerdir. Roma işleri kaliteli olur.

soas

Member
Tamamdır Root ustam oraları kontrol edeceğim Zaten nereye cihaz tutsak ötüyor sinyaller sağlam geliyor Sunak karşılarında toplu mezarlar var galiba çünkü sunanlar çok dediğiniz gibi mezar odaları sığınak odalar biraz zor yer üstesinden geleceğiz Allah'ın izniyle çalışmaya değer Evet ustam dediğiniz doğrudur roma işleri kaliteli sinyaller çok değerli yorumun için çok teşekkür n ederim root ustam Allah razı olsun saygılarımla ve sevgilerimle

soas

Member
Ziyaretinizde bu yönlere de bir göz atın mümkünse fotograflayın tekrar bakalım yeşil x oraya çok yabancı duruyor kontrol etmeniz de fayda var bol şanslar
Evet oralara bakacağım yeni fotoğraflar bugün gelecek Allah'ın izniyle x işaretlediğiniz yerede kontrol edeceğim değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim ustam sağolasınız saygılarımla

soas

Member
Bu işaret nedir ustam toprak altından 1.5 metreden cikti
Kardeşim bende bu işlerde yeniyim konulardan ustaların yorumlarıyla öğreniyoruz ustalarımız muhakkak görürler yorum yaparlar ama istersen ayrı başlıkta aç belki burada geç görebilirler normalde ayrı başlıktan açman gerekiyor ki konu başlıklarında gözükür daha hızlı yorumlarlar ustalar ben ustalardan edindiğim öğretilere göre yorumum çalıştığın alan nasıl bir alan çevrede işaretler varmı çevre de dere tepe köy yolu kayalar varmı bunları da çekmelisin önemli çünkü taştaki semboller hangi dönemin halkı yapmış onu bilemiyorum fakat bana kabartma gibi geldi orayı keşif ederek mi buldun yoksa işaretleri takip ederek mi 1.50 metre kazmışsın sinyal aldın mı altın değerli boşluk baktın mı yani benim tahminim ve gördüğüm define videolarında kapalı mezarların taşlarına işlenmiş motifler gibi geldi veya toprak üzerindeydi belkide bir zamanlar zamanla alta çökmüş de olabilir yinede tam emin değilim ustalar daha iyi bilirler bizler de yeniyiz Allâh nasib ederse ustalarımızın vesilesi ile öğreniyoruz hatamız da olabilir tam net isabetli yorumu ustlarimız yapacaktır Allah'ın izniyle sabırla ustalarımızın yorumlarını bekleyiniz kardeşim selametle kal