Yapi parcasi, gordugunuz papyon oyuk, baska bir yapi parcasinin icine gecerek birlestirilmesinde kullaniliyor.Ekli dosyayı görüntüle 282475
Ustam ne kadar köfte o kadar ekmek.Bu kaya üzerinde oyma yuvarlak ve en boy 1m civarında. Etrafta ne değirmen olabilecek bir yer nede tas ocagına benzer emare var. Rakım 2000m yukseklikte ve bu tasın oldugu yerde çok eski bir İncir agacı görüyorum 500 yas uzeri var
Herhangi bi işaret değil kullanma amaçla yapılmış birde sabit bi tas değil gördüğüm kadarıylaresimdeki buyuk üzerinde oymalı işaret olan kayayı yüksek bir dağın bulundugu yerden çıktı.üzerinde ki işaretmi bilmiyorum.bu taşın çıktığı yerde çok eski bir incir ağacıda var.
Yorumlar için sağolun zaman ayırıp fikir verdiniz için. Ben çok tecrübesi olan ve defineyi değilde hem heyecanını seven hem hobi olarak ilgim var. Ben bu taşı dedemin arazisinde tarlada dedem kepçe yardımı ile temizlenmiş ve tarlanın dısına tasımıs. Bu oyugun oldugu yer bir kup un sıgacagı sekılde? Acaba buradan bişey bulunup mu cıkartıldı ve bir gönlünün müjdesi olabilirmi?
Mujde tabiri, galat-i meşhur kelimelerden. Saklanan gomunun kucuk parcasini ifade eder.Yorumlar için sağolun zaman ayırıp fikir verdiniz için. Ben çok tecrübesi olan ve defineyi değilde hem heyecanını seven hem hobi olarak ilgim var. Ben bu taşı dedemin arazisinde tarlada dedem kepçe yardımı ile temizlenmiş ve tarlanın dısına tasımıs. Bu oyugun oldugu yer bir kup un sıgacagı sekılde? Acaba buradan bişey bulunup mu cıkartıldı ve bir gönlünün müjdesi olabilirmi?