Jandarmanın gizli kameraları

Yuksek

Member
Üstteki siyah parça güneş paneli değilse sürekli pil değişmek gerekir.birde Wi-Fi cameralarda kayıt özelliği varmıydı yoksa anlık mı izliyorlardır.
Uzak tenha bi yerim vardı :( bu gün gittim jcb çalışıyor hiç ses etmedim kolay gelsin dedim camerayı görünce acaba beni mi gördüler gidip gelirken de oraya iş makinası soktular diye aklıma geldi pek bi tenha idi birkaç kez gidip gelince ilgi çekmiş tir belkide.
Üsteki parça güneş paneli. Pil değiştirmeye gerek olmuyor.

Yuksek

Member
Bir sorum olacak .Drone larla anlık canlı görüntü mu alıyorlar gece görüşlü mu bu aletler? Drone üstümüzden gectikden sonra ne kadar vakit var bölgeyi terk etmeye?
Drone ile direk canlı görüntü oluyor. Bendeki droneda 7km menzil var. Üstünden gecince onların bileceği iş.. hiç belli olmaz.. zaten yakalayacakları varsa aracınıda çok kolay bulurlar drone ile

murattırosso

Hakimiyet ALLAH 'cc'dır.
Süper Moderatör
Bir sorum olacak .Drone larla anlık canlı görüntü mu alıyorlar gece görüşlü mu bu aletler? Drone üstümüzden gectikden sonra ne kadar vakit var bölgeyi terk etmeye?
Geçenlerde haberler de çıkmıştı. hatta drone taş atmış, kazıya devam etmiş ve yarım saat sonra jandr. Almıştı. Yerin uzaklığına göre değişir ustam zaman

Neonxy

Member
Teşekkür ederim. Yer tapulu yerim gündüz çalışma ortamı yaratmakdan başka çare yok.8 adet drone sabah 4 e kadar devriye atıyor.

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Yermi anadolu çocuğu bu ayaklari...yok bişey yok devam. Uydudan bakınca ceptekisigaranın markasını okuyanlar..gariban definecileri değil hamuduynan transit mal götüren yabancıları yakalasinlar