shovmeks
Member
İyide niye benim yazdıklarıma saldırma gereği duydunuz onu anlamadım.Yok kardeş herkes istediğini söyleyemez , marka soruldu boşver dedin , Daha iyisi var dedin , marka vermeyeyim reklam olur dedin , 3-4 tane marka verdin , Bu markaları alan varsa kullanımı anlatsın dedim anlatmadın, Ne kullanıyorsan anlat dedim onuda anlatmıyor sun , Sen sistemi anlatıyorsun biri konuya zıpladı bu aralar herkes kanguru zaten ona Eyvallah çekiyorsun senden öğrendik falan , Ben hala cevabı alamadım konu sahibinin sorduğu cihaz nasıl alıp kullanan var mı 6500 para istiyorlar parası iyimi iş yapar mı ? Sen aldın mı bu cihaz dan var mı elinde kullandın mı ? Sendeki cihaz nasıl ? Mesela bende emfad , okm , conrad , whites , ug 2000 bir tanede toplama cihaz var ama jeo 3d yok bilmediğim almadığım ve kullanmadığım için yorum yapamıyorum dadaş â yönlendirdim onda var kullanıyor kendisi ne olduğunu anlattı , konu sahibi nerde bu arada ? Muhtemel doğru dürüst iki cevap iki mod arkadaştan geldiği için istediği cevabı aldı ve işine bakıyor , ikiside kullandığı için net konuşuyor , vlf yazarken araya noktalar atmıyor . İstanbul ağzı dedektor satıcısı gibi bir dünya yazı yazdın jeo 3d nasıl kullanılır is yapar mı yazamadın . En başında almadım kullanmadım bilmiyorum deseydin ugrastirmasaydin milleti süper olacakmış. Yok illaki anlatacağım diyorsan sistem diye bir başlık at yaz anlat okuyalım.
Evet sistem dedim çünkü hangi cihazın neye göre işlediğini bilip bilmeden millet cihaz alıyor ondan sonra parası cebinden boşa gidiyor.
Dediğim şeylerde sizi rahatsız eden noldu onu da anlamış değilim. Hatta burda bu işlerden anlayan birileride dediklerimi doğrularken.
Kimseyi bir şeye zorluyor değiliz şurda herkes görüşünü yazıyor bende bildiklerimi yazdım size ters bir şey de söylemedim.
Neyin ne olduğunu bile bilmeden direk cihaz tartışmasına girmek çok yanlış dedim zorunuza giden bu mu oldu bilmiyorum.
Herkes istediği cihazı almakta özgürdür ben vlf cihazla derin arama yaparım diyene saygı duyarız...
Lafı uzatmanın anlamı yok.