Mushap
Editör
Yarın öğleden sonra abiBant vereyim ne olur ne olmaz hatta bide serum takmak lazım sana umarım hast gittin ? Ekli dosyayı görüntüle 272766
Yarın öğleden sonra abiBant vereyim ne olur ne olmaz hatta bide serum takmak lazım sana umarım hast gittin ? Ekli dosyayı görüntüle 272766
teşekkürler üstadKanal istikametinden biraz sağa sola açıl .Aradıkların bu işaret olan ana kayaçlardadır.Dere yatında ve karşı blok alanda ise başka işler vardır o ayrı kısmı.
Hakikatte boşluk bakabilecekmisniz bilmem ama bakabilirseniz iş kolaya biner. Uzağa gitmemek lazım aranılanlar işaretlere yakındır.
yani bu işareti görseniz ne olarak yorumlarsınız sizler .. yani manası nedirpeki üstadlar bu işaret size göre neyi anlatıyor yada şöyle sorayım adam ne anlatmak istemiş. bu işaretin sizce manası nedir
Bu işaretin manası şudur Statülü mezarı temsil eder pagan dönemden Romaya kalma işarettir. Yapı şekli ya kaya blokta mahzendir yada düzde tekli bombeli bir çevirme mezar vaya ufak taş yığıntıdır.peki üstadlar bu işaret size göre neyi anlatıyor yada şöyle sorayım adam ne anlatmak istemiş. bu işaretin sizce manası nedir
İŞTE BU HOCAM TEŞEKKÜRLER YORUMLARIN BÖYLE OLMASI LAZIM DÜNYA KADAR İŞARET ATTIM BİRİ ORAYA BAK BİRİ BURAYA BAK DİYOR İŞARETİN DİLİNİ ANLATMAK LAZIM BAKTIĞINDA SANA NEYİ ANLATMAK İSTİYOR İŞARET NE MANAYA GELİYOR ONU ANLATMAK LAZIM TEŞEKKÜRLER BİRDE EN SONDA ATTIĞIM İŞARETE BAKARMISINBu işaretin manası şudur Statülü mezarı temsil eder pagan dönemden Romaya kalma işarettir. Yapı şekli ya kaya blokta mahzendir yada düzde tekli bombeli bir çevirme mezar vaya ufak taş yığıntıdır.
@R00T kardaşımı severim oda beni sever..İŞTE BU HOCAM TEŞEKKÜRLER YORUMLARIN BÖYLE OLMASI LAZIM DÜNYA KADAR İŞARET ATTIM BİRİ ORAYA BAK BİRİ BURAYA BAK DİYOR İŞARETİN DİLİNİ ANLATMAK LAZIM BAKTIĞINDA SANA NEYİ ANLATMAK İSTİYOR İŞARET NE MANAYA GELİYOR ONU ANLATMAK LAZIM TEŞEKKÜRLER BİRDE EN SONDA ATTIĞIM İŞARETE BAKARMISIN
üstad yorumların hepsine saygım var sizlerede ben şunu vurgulamak istiyorum. çevrede şu olmalı bu varmı o yokmu dan ziyade işaret tam olarak neyi anlatmak istiyor onu bilmemiz lazım ki ona göre de arge çalışması yapabilelim.@R00T kardaşımı severim oda beni sever..
Statüden bahsettik ok
Peki bu anlayış itibari ile macar olsun latin olsun bundan ne anladığınızı merak ettim kısaca bunun sizi nereye taşıyacağını merak ettim..bu sorunun cevabı aynı zamanda bekletinizi sunacak bana
benim beklentim net daha açık daha net ve işaret dilinin ne anlatmaya çalıştığıdır. bir beklentimiz olmasa gerçeğe yönelik burda saatler boyunca yazmayız buda sanırım size açık bir cevap olmuştur@R00T kardaşımı severim oda beni sever..
Statüden bahsettik ok
Peki bu anlayış itibari ile macar olsun latin olsun bundan ne anladığınızı merak ettim kısaca bunun sizi nereye taşıyacağını merak ettim..bu sorunun cevabı aynı zamanda bekletinizi sunacak bana
Ben anlık posizyonunu anlıyabiliyorum fakat süreç böyle işlemez devamla sende ilerleyemezsin.üstad yorumların hepsine saygım var sizlerede ben şunu vurgulamak istiyorum. çevrede şu olmalı bu varmı o yokmu dan ziyade işaret tam olarak neyi anlatmak istiyor onu bilmemiz lazım ki ona göre de arge çalışması yapabilelim.
Bunca yazıldı peki netice ?benim beklentim net daha açık daha net ve işaret dilinin ne anlatmaya çalıştığıdır. bir beklentimiz olmasa gerçeğe yönelik burda saatler boyunca yazmayız buda sanırım size açık bir cevap olmuştur