Dedektorburada Banner Mobile

Kaplumbağa işareti

Dedektorburada Banner Mobile

ayıboğn

Yeni Üye
kafası vücudundan aşağıda , ama kafsı gök yüzüne bakıyo. sadece arka iki ayağı var kuyruğu yok , arka iki ağanın ucu aşağıya abkıyor ikisinde aynı yere bakıyor bu kaplumbağa oldukça büyüktür iki dere ağzının ortasında bulunuyor sırtından aşağı her iki tarafada oluklar şeklinde oymalar var . anlamı nedir ?

mayhem

Co Admin
Co Admin
kafası vücudundan aşağıda , ama kafsı gök yüzüne bakıyo. sadece arka iki ayağı var kuyruğu yok , arka iki ağanın ucu aşağıya abkıyor ikisinde aynı yere bakıyor bu kaplumbağa oldukça büyüktür iki dere ağzının ortasında bulunuyor sırtından aşağı her iki tarafada oluklar şeklinde oymalar var . anlamı nedir ?
Arka tarafında başka kaya varmı buranın resmi varsa bu link'ten konu açınız iyi forumlar Define Sohbeti, Define İşaretleri Soruları ve Cevapları

Kaçak49

Yeni Üye
Bende kaplumbağa işareti var ne anlama geliyor

Kaçak49

Yeni Üye
Bende daha çok işaret var anlamadığım için size danışmak istedim

Kaçak49

Yeni Üye
Dalga geçilecek se bu ortamda durmak olmaz

Vatan

Bilgili Üye
nik usta paylaşım okudum benzer bi kaplumbağa mevcut kuyruğu yok kafa kısmi belli kesilmiş ve boyun kısmi düzeltilmiş bilgileri bi deneme yapcam biraz büyük bu kaplumbağa 2 seçenek var altında bulunma hediyesi,bide baktığı yerde tılsımlı veya tuzak varmı bilmiyorum çok yıpranmış taş sonuçlardan seni bilgilendircem

teeery

Aktif Üye
Bu bir otomobil büyüklüğünde idi.

Vatan

Bilgili Üye
teeery güzel paylaşım ınternet araştırma yaptımda kaplumbağa hediyesi göremedim tabi her medeniyet farklı da ne bulmuşlar onu bileydik

teeery

Aktif Üye
Bunun tam karşısında topal ayının parasının yeri var. Yani bu kaplumbağa topal ayı nın parasına bakıyor.