Kamhi Leonard
PiSaGoR
Ya geri getirilsin
Ya geregi yapilsin
Bir deyil 3 deyil 5 deyil bu tolerans neden ?
Ya geregi yapilsin
Bir deyil 3 deyil 5 deyil bu tolerans neden ?
Yazsam ne olacak ustaNe dediydinki abi nasildi yazi
Abi kiymet verilmiyosa fikrine.ozaman nefesini tuketip kendini uzme millet gibi hep guzellememi yapalimYazsam ne olacak usta
Birleri birilerin kalkanliguni yapiyor
Is adalete geldimo hepsi birden mangalda kul bidakmiyor diplamat kesiliyor basimiza
Cevap hakki cikmois bizde zivanadan cikip
Cevabimizi yazdik msjimiz kaldiriliyor
Yok oyle bir dunya
Mayhem mayhem bu bekledigim cevap deyilBen Kaldırdım msjı bu bahsi gecen kişinin yetkisi var açar bakar görür mesajı siz özelden neden dertleşmiyorsunuz bizim kimseyi kolladığımız yok bunu senin çok iyi bilmen gerekir sen nasıl haklıysan onunda sikayetleri oluyor bu durumda yönetim kimseyi ayırmaz ayrıcalık diye bir durum yok uyarılar kim olursa olsun yapiliyor benim için inan sorun yok tartışın açiyim mesajı konuyu ve 2 üyeyi silelim gitsin sorun çözmek böyle olmamalı bilemedim böyle uyarınca birilerini kollamış gibimi oluyoruz :20:
Bir günde 38 tane nickimi banladınYazdım Yazdım Sonra sildim Kamhi Leonard :200: Öyle sey olmasa neyin derdini anlatiyim sana.Hem sevenin çok Kim nasıl seviyor seni nerden bileyim içlerini bilememki . Yapıştırma olayını hiç yakıştıramadım.Baskasından gelse dahamı mutlu olucan :200:
Orada ikamet ediyorsan yakınım sana, NEŞET Baba'nın mekanındayım, yolun duşsede duşmesede beklerim inşallah..66 ustad .
yok ustam sukur eskı defterler@Kamhi Leonard üstad mevzumu var kamyonu hazır edeyim