Bu var ama buda fazla mı uzak?Daha uzaktan foto varsa ekleyin
Daha uzaktan foto varsa ekleyin
Evet bukadar da uzak olmasın. Aranılan mezar oymanın en fazla 10 metre civarındadır. Kayaya oyulmuştur. Yüzeyde de olabilir toprak altından da olabilirFazla uzak biraz
Anladım üstat dikkate alıcam teşekkür ederim bilgiler içinEvet bukadar da uzak olmasın. Aranılan mezar oymanın en fazla 10 metre civarındadır. Kayaya oyulmuştur. Yüzeyde de olabilir toprak altından da olabilir
Selam aleykim ustam kare icine aldıgım yer niş ölü hediyeleri buraya konur ve buraya atesde yakılabilir konulan hediyeler ve yakılan ates mezarı görür yani mezarın icine yansır isaretledim ön düzlükte 1 ila 7 metre civarında en fazla 9 metre olsun bosluk tespiti yap hayırlı nasip olur insAllah.İşaretler işaretli Kaya’nın solunda sanki doldurma gibi geldi o şeklinde çapı 2,5*2,5 gibi bitiş yerinden sonra 50cm gibi alağı iniyor bahçe deyimiyle maldan gibi düşün yani valla yorumlarınızı bekliyorum hayırlısı
Reis nereyi işaretledin?Selam aleykim ustam kare icine aldıgım yer niş ölü hediyeleri buraya konur ve buraya atesde yakılabilir konulan hediyeler ve yakılan ates mezarı görür yani mezarın icine yansır isaretledim ön düzlükte 1 ila 7 metre civarında en fazla 9 metre olsun bosluk tespiti yap hayırlı nasip olur insAllah.