ustam alt sağ ve sol (altlar dahil) bir çember yapacak şekilde araştırılmalı .kare oymalar çözümü genelde aynıdır bulunduğu anakaya çevresi zemin dahil,olmadı baktığı yönde yakın alanda zemin altı oda şeklinde . 2 oda diyor
Çok zayıf bir sunum olmuş. Bu cimrilik nedendir anlamıyorum. Bu kayanın daha objektif ve geniş açılı resimleri neden yok. Evet bu görüntüden kayanın bile mezar için ugun mu değil mi olduğunu anlamak bile zor. Bazen bu tür işaretler bizi başka yöne de sürükleyebilir. Çünki kendi gözlemlerimden biliyorum. Bu tür bir kare oymanın 40 metre ötesinde mezarlarına rastlandı. Ve önlerinden su akıyor idi. Sizikiside tabiki mezar yada mezarlar ile ilgili . Belki mezar bu kayanın kendinde yada altına doğru yapıldı. Bizimde iyi yorum yapabilmemiz sizin sunacağınız güzel görüntülere bağlı.
Hayırlı geceler ustalarım cimrilik değil o anda zaman nim çok kısıtlıydı son anda denk geldim bitane ancak çeke bildim mevki çok zengin biyer 3 veya 4 kilo metre aşağı tarafımda kale var mevki güzel