kertenkele
Editör
Ustam çubuk lar açık iken kapanınca boşluğa girmiş oluyor , kapalı iken acıyor ise boşluktan yahut değerli den uzaklaşıyor sun demektir .Senin çubuk boşluk arıyorum derken degerliye veya minerale kapanıyor olmasın.
Aman Ustam Allah hepimize uzun ve sağlıklı ömürler versin. Sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. Selametle...Eli boşsa, elinde maden yoksa değerliye gitmemeli kardaşım.
Boşluk her zaman değerliyi bastırır, ta ki ele maden (gümüş-bakır-kurşun vb.) alıncaya kadar.
Ancak şöyle olur; aşağıda boşluk yoktur. Mineralli tabakayı mevcuduna göre boşluk gibi algılıyo olabilir.
Ölmeden önce sizlere boşlukda süper, altın ve gümüşde süper bir sistem bırakmam lazım inşallah ))
Sen bilirsin istersen bırakma Abi mezarını buluruzEli boşsa, elinde maden yoksa değerliye gitmemeli kardaşım.
Boşluk her zaman değerliyi bastırır, ta ki ele maden (gümüş-bakır-kurşun vb.) alıncaya kadar.
Ancak şöyle olur; aşağıda boşluk yoktur. Mineralli tabakayı mevcuduna göre boşluk gibi algılıyo olabilir.
Ölmeden önce sizlere boşlukda süper, altın ve gümüşde süper bir sistem bırakmam lazım inşallah ))
Herkes bilduguni aktarsin.Aman ustam Bayram abim buradayken ne haddime , Ben naçizane yardımcı olmaya çalışıyorum .
İnsallah kardasim.BulursamKader25 ustam Allah uzun ve sağlıklı ömür versin. Sen birgün çubuk kursu düzenle bezde katılalım Allah nasip ederse.