kazama
İnanıyorsan denemeye değer !
Oğuzboyu '' Kaya Konutlar ''bu konuyu inceleyebilirsin yardımcı olabilir belki .
Yok ustam kafam rahat opemez.. eminim ve ciddiyim iki ev parasi etcek mal cikmistir..O öperse defineciliği bırakırsın söliyim sana
Sizin orada evler kaça gidiyorYok ustam kafam rahat opemez.. eminim ve ciddiyim iki ev parasi etcek mal cikmistir..
Iki oda bir salon 20 yillik ev daire 160 200 bin araligi..cunku artik goc almiyor. paso bina yaptilar yillarca simdi hepsi ellerinde patladi.deniz kum gunes gomu manita eglence hersey var antalyadaSizin orada evler kaça gidiyor
Iki oda bir salon 20 yillik ev daire 160 200 bin araligi..cunku artik goc almiyor. paso bina yaptilar yillarca simdi hepsi ellerinde patladi.deniz kum gunes gomu manita eglence hersey var antalyada
Evet gerekeni yaptim hep dedigin yerlerde ..ben olivia muptelasiyimışıklarda yıkılan stadın yaklaşık 300-400m sağına doğru(kaleiçine doğru) falezlerin üstünde castle diye bi mekan vardı,eğer hala
duruyosa ve uğraman olursa orda her ne yaparsan benim içinde yap...adrasan kekova kumluca olympos onları saymıyorum bile yaparsın zaten :23: