Sevgili kardeşim söylediğim şeyleri sakın sadece senin için yazdığımı sanma. Benim yazdıklarım genellemedir.
Tabiki kaya kasalar yoktur demiyorum elbette eski insanlar variyetlerini bu tür kaya kasalarda saklamıştırlar. Lakin çok belli olmayan ve yanında kasa ile ilgili başka işaretler olan ve kolay kolay kaybolmayacak büyüklükte ki kayaları seçip yapmışlardır kasalarını. Sizin bu kaya ise kasa için uygun görülmüyor. Ben bu şekilde görüyorum. Tabiki tüm fikirlere saygı duyuyorum. Ayak izi ise ayrı bir olay domuz ayak izi ayrı bir olay. Tabiki onlarıda görmek ister idik. Ayak izleri bir nekropole bir kutsal yere gidebilir. domuz ayak izleri ise dereye yakın olmalı. Tabiki bu anlattıklarım gerçek işaret olanlar içindir. Sizin bu dediklerinizi görmediğimiz için şimdilik sadece ön yorum olarak yazıyorum. Kısacası sizin emeklerinizi argenizi kesinlik ile küçümsemiyorum. Ben sadece bazı seyrettiğim bana göre komik videolardan bahsettim. Kesinlik ile sizin açtığınız konu ile ilgi,li değildir. Yanlış anlaşıldı isem ve sizi üzdüm ise gerçekten özür dilerim. Benim fıtratımda kişileri üzmek yoktur tekrar özür dilerim. Hakkını helal et sevgili kardeeşim.