Bu kayalar elle birbirine desteklenmiş boşluk bakın mezar olduğunu düşünüyorum
Ekli dosyalar
-
608.3 KB Görüntüleme: 35
Tamamdır ustam teşekkür ederimBu kayalar elle birbirine desteklenmiş boşluk bakın mezar olduğunu düşünüyorum
Ustam yeni gördüm cevabını ben yere geçen hafta kısa süreli ne gittim hava şartlarından dolayı fazla kalamadım.Sevgili @Duman Ahmet kardeşim resimlerden anladığım kadarı ile yuvarlak içine aldığım yeni resimlerdeki haç işaretine yakın iki adet güzel mezar var. Önce bu küçük haçın hafif kuzey batı yönündeki kayalara bakınız yada kayanın kendisi ve etrafındaki kayalardan boşluk bakınız. İki mezar bir birine çok yakın . Yanyana da olabilir. O karşıdaki mağaramı seçemedim. Resimlerdeki küçük kanallar var yuvarlak içine aldım bunlar murçtan çıkma ise bunlar bu mezarların işaretidir. Gelelim şelalelere üç şelale olması iyidir........ üç olan yerler iyidir. Hele birde bu şelalelerden birinin yakınında değirmen var ise o şelale daha iyidir. Onları kontrol edip izler aranmalı. Birde üç adet taş demişsin duruşları bir üçgenmi oluşturuyor söylermisin.Ekli dosyayı görüntüle 313006
Sevgili @Duman Ahmet kardeşim resimlerden anladığım kadarı ile yuvarlak içine aldığım yeni resimlerdeki haç işaretine yakın iki adet güzel mezar var. Önce bu küçük haçın hafif kuzey batı yönündeki kayalara bakınız yada kayanın kendisi ve etrafındaki kayalardan boşluk bakınız. İki mezar bir birine çok yakın . Yanyana da olabilir. O karşıdaki mağaramı seçemedim. Resimlerdeki küçük kanallar var yuvarlak içine aldım bunlar murçtan çıkma ise bunlar bu mezarların işaretidir. Gelelim şelalelere üç şelale olması iyidir........ üç olan yerler iyidir. Hele birde bu şelalelerden birinin yakınında değirmen var ise o şelale daha iyidir. Onları kontrol edip izler aranmalı. Birde üç adet taş demişsin duruşları bir üçgenmi oluşturuyor söylermisin.Ekli dosyayı görüntüle 313006
Tamda o dediğin yerde 2 mezar varmış derinlik 3 metre ama çok kayalık ustam@Duman Ahmet kardeşim bu çizdiğim alanlar ve kayadaki kanalın iki yönünün altı gayet makul duruyor
Tamda o dediğin yerde 2 mezar varmış derinlik 3 metre ama çok kayalık ustam
@dardanos ustam hakkını helal et vallaDoğrudur sevgili Ustam. Kaliteye zor ulaşılır. Ama mutlak bir kolay yolu vardır diyorum.