herzaman söylemişimdir irticai faliyet engellenemez diye .. ama dinleyen nerdeeeeee sakalımız yokki dinlesinler ..
Değerli ustam @Kullanıcı burası bir mezarlık alan ve kayaların bir çoğu aşınmaya uğramış gibi eğer bir aşınma söz konusu değilse (bunu nasıl anlarız kayaların toprak ile birleştiği yerde toprak üzerinde kum kaya tozu katmanı yok ise aşınma yoktur ) işaret mezarlara yapılmamıştır. Bu durumda yaşam alanından mezarlığa gelen patika yollar üzerinde krokili bir taş olma ihtimali çok yüksektir. İstersen eski patika yolları tespit ederek o zamanlarda yaşayan biri gibi yolda yürüyerek sağda ve soldaki kayaları kontrol et bakalım ne çıkacak. Selametle
Ekli dosyayı görüntüle 140504
ahanda oldu gibi uğraştım ya la anaaa oldu sevindim valla
Yeni fotoğraf veya sonuç getirdim sandınız değil mi?Burda bir koridor var bosluk bakiniz.orulmus yerlerin mevcut lakin x u herhangi bir isaret goremedim nasibin bol olsun bence dogru yerdesin ragip ustanin soyledigi gibi.Kolay gelsin
Beklemedeyiz ustam. Gidip yeniden fotoğraflamayı düşünüyorum. Birkaç eylemde de bulunacağım. Hiç zaman bulamıyorum ustam. Aklıma yukarıdaki soru takıldı. Sorayım dedim. Ya o koridor boyunca böyle örülü taşlar var, sonuna kadar söke söke gideceğiz ya da çok az kalmış tünele? Ne dersin?@Kullanıcı
ustam
konumuz ne alemde
hala bekemedemiyiz?
muhtemelen sadece kapamaBeklemedeyiz ustam. Gidip yeniden fotoğraflamayı düşünüyorum. Birkaç eylemde de bulunacağım. Hiç zaman bulamıyorum ustam. Aklıma yukarıdaki soru takıldı. Sorayım dedim. Ya o koridor boyunca böyle örülü taşlar var, sonuna kadar söke söke gideceğiz ya da çok az kalmış tünele? Ne dersin?
Sevgiler.
Giriş için bile bayağı uğraştırıcı olmuş demek. Ben hayvanlardan çekiniyorum ustam. Tuzaklar ikinci planda. Yeri çözdüm mi tuzaklardan kurtulmanın yolunu bulurum ama hayvanlar canımı sıkıyor.muhtemelen sadece kapama
koridor boyunca kapalı olduğunu düşünmüyorum
koridor açıldıktan sonra ise
esas problem
tuzaklar
hiç kolay değil
yerinde güzel
selametle
bu hayattaki en tehlikeli mahlukatGiriş için bile bayağı uğraştırıcı olmuş demek. Ben hayvanlardan çekiniyorum ustam. Tuzaklar ikinci planda. Yeri çözdüm mi tuzaklardan kurtulmanın yolunu bulurum ama hayvanlar canımı sıkıyor.
Sevgiler.
bu hayattaki en tehlikeli mahlukat
malesef ki insan
insandan kork
hayvandan asla korkma
o seni gördüğünde kaçacaktır zaten
emin ol