Kamhi Leonard
PiSaGoR
Şayet dövülmüş toprak ise adresiniz doğruDövülmüş topraksa ne yapmam lazım
Yapılması gereken daha gayretli çalışma
Diyerlerine göre daha uğraştırıcı
Ama netice her zaman iyidir
Şayet dövülmüş toprak ise adresiniz doğruDövülmüş topraksa ne yapmam lazım
Bu dövülmüş toprak deyil ama zemin kurak ve sert bir zemin olmalı sıkıştırılmış kum gibi bir toprak türü burda çalışma yapmak güçKüp parca parca cıktı ama hepsini toparlasan bir küp cıkıyor. Bir küp parcaları hep dik cıktı
Ekli dosyayı görüntüle 218696Ekli dosyayı görüntüle 218697
Küp mezarın ne olduğunu biliyormusunuz?
:227: uygundur ustam eline sağlık :230:Kamhi Leonard ustam bu uygunmudur fikir açısından.. Ekli dosyayı görüntüle 218725Ekli dosyayı görüntüle 218726
Çok özür dileyerek bir şeyde ben danışmak istiyorum arkadaşımızın anlattığı beyaz sert zemine bizde karşılaştık dışı kaya gibi kazma vurdukça ufalaniyor. Babamı ikna edemedim işlenmiş toprak olsa böyle olmaz deyip vaz gectiler. Sizce burasıda dövülmüş toprak olabilir miEkli dosyayı görüntüle 218731Ekli dosyayı görüntüle 218732Ekli dosyayı görüntüle 218733Dikkatlice baktınız mı?
Siyah yuvarlak tstn başka varmı?
Ve kemik
Kazdiginiz NOKTA dövülmüş toprak ola bilir görüntülerden anlaşılmıyor
EstafurullahÇok özür dileyerek bir şeyde ben danışmak istiyorum arkadaşımızın anlattığı beyaz sert zemine bizde karşılaştık dışı kaya gibi kazma vurdukça ufalaniyor. Babamı ikna edemedim işlenmiş toprak olsa böyle olmaz deyip vaz gectiler. Sizce burasıda dövülmüş toprak olabilir miEkli dosyayı görüntüle 218731Ekli dosyayı görüntüle 218732Ekli dosyayı görüntüle 218733
Peki üstad cubukcumuz burayı işaret etmişti boşluk ve değerli var diye devam etmemizde fayda varmıdır acabaEstafurullah
Sizin burasi kireç karışımı toprak
Yüzeysel beyaz görüntüsü var
Kişin yağmur ve kar suyunu emip yazında sıcağın kuraklığı toprağı beton misali sertleştirir
Kazmanin sivri ucuyla kalıp kalıp şeklinde çıkar
Kil toprağa yakın bir görüntüsü var
Ama kıl toprak ve dövülmüş toprak yaglimsi bir görüntüsü var
Buysa kurak sanki harcın kurumuş görüntüsü diyebilirim
Biraz geç dönüş yapıyorum beni mazur görünPeki üstad cubukcumuz burayı işaret etmişti boşluk ve değerli var diye devam etmemizde fayda varmıdır acaba