Arkadaslar buraya yazmayacaginizi biliyorum ama bu isaretin hediyesini cikaran varmi aranızda? Veya kazı tecrubesi olan ,varsa manalı ve kamufle bir yorum atarsa anlarım.
Biraz gec oldu ama sonunda cubukla bosluk tespitinde olumlu sonuclar aldim işaret in arkasin da 100 metrekare lik alanda 3 tane ayri ayri 10 metre arayla 15~20 metre karelik bosluklar tespit ettim .cubuk yardimiyla milimetrik olarak gectigim noktaları isaretledim ve sonuc 15 ile 20 metre karelik bir evin tipa tip odasini andiran bosluk belirdi ..isaretin mezarlik sembolu oldugundan artik hic suphem kalmadi .
Bu dikdortgen kaya 2 metrelik duvardan düşmüş. Düştüğü arazi 1 donume yakin bosluklari buldugum yer 100~150 metre karelik alan ve ucude paralel sekilde bosluklarin arasi 10~20 metre
Eyvallah usta saolasin .tasin sol ust kosesinde herhangi anormal bi işaret goremwdim ama yarin swnin icin bi göz atarim sonucta evimin kapisindan 10 metre uzakta ) bnm kafa takilan soru boyle bi olcudeki boslukda ne tip bir mezar vardir ?