@balkaya34 ustam eklediğiniz fotoğrafın bölgesi neresidir ?
.@balkaya34 ustam eklediğiniz fotoğrafın bölgesi neresidir ?
eşkıya belgelerine ayar olduğunu biliyorum.
cimenika yaylasi turbe tepe..
simdi O resimle ilgili ontane link atarimda valla ugrasamicam diger define sitelerinde fink atan resimlerden biri.emin ol
sende takdir edersinki ben bu eskiya isi pesine harcanan emek zahmet gecen yillara obje isaret arazi ve harita suistimallerine sirf bu is icin dagda bayirda risk alip gezip sosyal ve ekonomik hayati bozulanlara.eşkıya belgelerine ayar olduğunu biliyorum
?
aslında konu walchan belgeleri olunca bende zerre kadar inanmıyorum buna emin olabilirsin
arşivimdeki walchan belgelerini kitaba bastırsam kaç sayfa tutar inan bimiyorum o kadar çok ki
yine de herkesin kulvarına ve yoğurt yiyişine saygımız var, olmalı da zaten
yoksa forumda birlik ve beraberlikten bahsedilemez
.
cimenika yaylasi turbe tepe..
simdi O resimle ilgili ontane link atarimda valla ugrasamicam diger define sitelerinde fink atan resimlerden biri.emin ol
belge der ki;
... sert bir taştan yontarak gayet şahane, işleme bir kadın heykeli yaptık. Bu kadının elinde 380 adet Bulgar altını içine doldurulmuş çocuk vardır. Çocuğun kıç tarafından heykelini kırarsanız hem zorluk çekmez hem de bu şaheseri bozmamış olursunuz...
balkaya hocam top koru hamile kadın böyle diyor.
Erikli yaylaya yakın bir koru vardır, ağaçları top top kümelidir, burası çok hoşuma gitmesi sebebi ile adını top koru şeklinde vaaz ettim... reçko ve üç heykel taraşım sert bir taştan oyarak gayet muntazam güzel ve o kadarda fevkalade hamile kadın heykelini yaptılar. bu kadının elini müsait görmemizden dolayı üçyüzseksen bulgar altınını eline koyduk... çocuk vardır bu çocuğu kıç tarafından delerseniz hem zorluk çekmez hemde zor işçilik neticesinde yapılmış olan bu sanat şahasere bir zarar vermeden altınları alırsınız.
Erikli yaylaya yakın bir koru vardır, ağaçları top top kümelidir, burası çok hoşuma gitmesi sebebi ile adını top koru şeklinde vaaz ettim... reçko ve üç heykel taraşım sert bir taştan oyarak gayet muntazam güzel ve o kadarda fevkalade hamile kadın heykelini yaptılar. bu kadının elini müsait görmemizden dolayı üçyüzseksen bulgar altınını eline koyduk... çocuk vardır bu çocuğu kıç tarafından delerseniz hem zorluk çekmez hemde zor işçilik neticesinde yapılmış olan bu sanat şahasere bir zarar vermeden altınları alırsınız.
Soldaki azda olsa kırmızı renk kadının boyali saçı, soldaki kaba görüntüde çocuķ
Birazdaha mesafeli hali