Mal bulanındır ustam sitede konu sıkıntısı var yukarlari fotolasak, ustam gosterse ben ceksem olurmu, iyileştikmi hocam, ayaga kalkamiyonmu
Ustam cıva o kadar değerli bir madde mi. İlkokulda iken şişede öğretmen göstermişti çok ağırdı. O kadar değerli madde öğrenci eline verilirmiDefine ile alakalı bir durum değil. Bizi ilgilendiren normal civa. Mezarlardan çıkar ama az dır 1 kg civarı civayi Hemen okutursun 150 bin tl civarı. Daha evvel 1 milyon civarı idi piyasada iyi gidiyordu . Şimdi alan yok.
Lütfen kelimesini kullanınca sempatik oluyor değil miTurko
Utsam, simdi sen bu kirmizi Civa isine inaniyormusun?
Diyelimki dediklerin dogru!
1: Kirmizi CIVA neden yapilir?
2: Kirmizi Civa suanda yani yalan degilse Genclik asisi olarak Rusyada Kullanilmakta! Dogrulugunu bilmem "TEVATÜR"
3: Söylentilere göre 20 Milyon Dolara kadar fiyat almak mümkünmüs!
4: Ben sana Kilolarca Hemen Bulayim!!! Sitede Kardesce Paylasalim
HELAL OLSUN!
Buda son sözüm,Saflar var Oldukca, Kandirilmaya Mahkumdur))
Bilmedegim hic bir Konuya CEVAP yazmam!!!
Lütfen Kirmizi Civa Safsatasindan UZAK DURUN!
her mezardanda çıkmaz yani hava civamı dersin kardeşimDefine ile alakalı bir durum değil. Bizi ilgilendiren normal civa. Mezarlardan çıkar ama az dır 1 kg civarı civayi Hemen okutursun 150 bin tl civarı. Daha evvel 1 milyon civarı idi piyasada iyi gidiyordu . Şimdi alan yok.
Abi çok nadir arada çıkıyor. Biri derse yarım kilo çıktı 300 grm çıktı toplamadir çıkma değildir. Emmilerden 2-3 grm civarı çıktığını duydum sohbet arasında. Sıkıntılı iş . Ugrasmazlar.her mezardanda çıkmaz yani hava civamı dersin kardeşim