sandalci14
Operatör
bölgeyi biliyorum alucra civarı kardeşim.Bölgeyi biliyorsan bildiğim 1 yerse yardımcı olmaya çalışırım... bölgeyi özelime yazabilirsin .... izinli kazı herzaman güzel ve makbul olandir... başarılar dilerim ..
bölgeyi biliyorum alucra civarı kardeşim.Bölgeyi biliyorsan bildiğim 1 yerse yardımcı olmaya çalışırım... bölgeyi özelime yazabilirsin .... izinli kazı herzaman güzel ve makbul olandir... başarılar dilerim ..
yok usta burayı kimse bilmiyor,bilenlerle araştırmayı düşünüyorum.kendim gezi için gittiğimde uğrayamadım yakından araştıracaktım.zaman ve uygun ortam müsait olursa gitmeyi düşünüyorum.Haçamat olmadıysa uğraşmaya değer gözüküyor.
ozaman burasidir..bura guzel sorunsuz.Giresun Görele Karabörk...Ekli dosyayı görüntüle 231741yok usta burası değil orası.ben zaten araştırma aşamasındayım gözüm keserse izinli bakacağım bölge riskli.
ozaman burasidir..bura guzel sorunsuz.Giresun Görele Karabörk...Ekli dosyayı görüntüle 231741[/QUOTEyok usta burasıda değil.alucra ile şebinkarahisar arasında benim dediğim yerler.birkaç resim atayım alanla ilgili
Ekli dosyayı görüntüle 231742Ekli dosyayı görüntüle 231743Ekli dosyayı görüntüle 231744Ekli dosyayı görüntüle 231745Ekli dosyayı görüntüle 231746Ekli dosyayı görüntüle 231747
meyrem ana manastirinin oldugu kayalik sis dagi civari anladim bol nasiplerozaman burasidir..bura guzel sorunsuz.Giresun Görele Karabörk...Ekli dosyayı görüntüle 231741[/QUOTEyok usta burasıda değil.alucra ile şebinkarahisar arasında benim dediğim yerler.birkaç resim atayım alanla ilgili
Ekli dosyayı görüntüle 231742Ekli dosyayı görüntüle 231743Ekli dosyayı görüntüle 231744Ekli dosyayı görüntüle 231745Ekli dosyayı görüntüle 231746Ekli dosyayı görüntüle 231747
yakınlarında@sandalci14 bu dediğin yer sisdagindami