Bayram evveli
uçmuş ustamın çizdiği yeri açtım abiler. Ben x işaretli yerin güneyini 1.5 mt gerisine işlem yapmıştım. Ama birebir orası gösterildi ve ucmus ustada direk orayı çizdi burası neden sinyal veriyor dedi cok şaşırmıştım. Kesik küp parçası ilk açtıgım yerden cıkmıştı. Ama kuzeye doğru kayıyordu cubuk. Suan actıgım yer de 130*210 cm derinliğinde. Krom cubukla baktım kendım.
Bende altın tepkimesi krom cubukta altın üstünde ikisi sağa ve sola acılıyor. Gümüşte sol kapanıp sağ dik duruyor metalde carpı yapıyor.
İlk olarak orada carpı aldım bekledim 20 cm güneyinde açtı. Yine bekledim sol kapadı.
gümüş ve altın karışık oldugunu düşünüylrum.
İlk 70 cm eskı rum evinin molozlarını ayıkladım
kırık bol bol küp parçaları. Eski gavur çivileri
110 cm doğru toprak kömürleşmeue basladı. Ardından 2 at nalı ve 1 eski kama cıktı kama dediğimde ot biçme kaması. Hepsini uzaga fırlattım.
Her bulunan seyden sınra tabıkı testı yıne yaptım bu tür ıvır zıvırlardan sonra carpı işareti hiç vermedi.
sonra killi toprak geldi o biraz ugrastırdı ama onuda aştım. Bu sefer cubuklar X ile çizilen yerin 30 40 cm gerisinde yanı ekrana doğru olan kısıma açtı. Oraya doğru genişletmeye basladım sol taraf kapandı.
Şu an 2.10 mt de sadece o kısımda dere kumu ve ufak dere taşları cıkıyor. Karşı tarafında normal toprak. Ama ilk açtığım yer ile @
uçmuş ustanın iaşretlediği yer arasına veriyor gittikçe. Kumları baya cıkardım ama halen içe doğru devam etmekte açıkçası çökmesinden de korkuyorum.
2.10 derinliğinde oldu ve bıraktım. Sanırım makina ile içine girip o dere kumu olan topraga tutmak gerekecek . Yine Ya nasip diyorum ?