Dedektorburada Banner Mobile

Koltuk Taşı Ve Çanak Oyması Sunağı Diğer İşaretler

Dedektorburada Banner Mobile

T...Men

Bilgili Üye
Yığmanın tepesinde mevcut zaten ustam dediğimiz parçalar
Kilise ise pencere bakımından tarihi kilise kalıntısı, mimari özellikleri itibarıyla Geç Antik Dönem veya Erken Bizans Dönemi (M.S. 5. veya 6. yüzyıl) yapılarıyla benzerlik göstermektedir.
Dağlık Kilikya olarak adlandırılan ve Erken Hristiyanlık döneminde yoğun yerleşim gören bir coğrafyadır
@T...Men
Guzel, simdi senin yerinde hic hristiyanlik donemi isaretlere raslamadik, yani gerc roma diye ele alacagiz.
Acilmis mezarda o donemlere ait ozellikler tasimakta. Mezari iyice incelemissindir, buldugun ozellikleri senin yerindeki ana kayalarla karsilastirmalisin.

muratdrn02

Member
Guzel, simdi senin yerinde hic hristiyanlik donemi isaretlere raslamadik, yani gerc roma diye ele alacagiz.
Acilmis mezarda o donemlere ait ozellikler tasimakta. Mezari iyice incelemissindir, buldugun ozellikleri senin yerindeki ana kayalarla karsilastirmalisin.

Öncelikle hepsi kireç taşı üstadım bu bölgedeki kayaların hepsi farklı bir kaya türü pek yok değil hiç yok aslında mezarı sorarsan açılmış olan yakından işaret vs inceleyemedim özel mülk kilitli ve çit Çevreli sadece bilgi olması için giriş kısmını uzaktan çektim