Ustam bu konu değil. Fg 200 sinyal jenaratör konusu. Bermina ve metin777 kullanıcılar bana ait. TeşekkürlerMagnezyum çubuk
Merhaba arkadaşlar. Şimdi moda magnezyum çubuk üzerine. Aramızda tecrube eden var mı acaba? 3 farklı satıcı birbirini kötülüyor kendi cubugunu övüyor. Biri 500 istiyor biri 3000 istiyor. Çubukçu çubuğunu överken duyduklarım, hiç yabancı olmayan kelimelerden oluşuyor. Bir şeyler bulmak sa amaç...definesohbeti.com
Bunu silmeyelimde kilit yapalım uyarmı size.
Google amca ile biraz muzdaripiz bu konuda, olurmu?
Ustam bu konu değil. Fg 200 sinyal jenaratör konusu. Bermina ve metin777 kullanıcılar bana ait. TeşekkürlerMagnezyum çubuk
Merhaba arkadaşlar. Şimdi moda magnezyum çubuk üzerine. Aramızda tecrube eden var mı acaba? 3 farklı satıcı birbirini kötülüyor kendi cubugunu övüyor. Biri 500 istiyor biri 3000 istiyor. Çubukçu çubuğunu överken duyduklarım, hiç yabancı olmayan kelimelerden oluşuyor. Bir şeyler bulmak sa amaç...definesohbeti.com
Bunu silmeyelimde kilit yapalım uyarmı size.
Google amca ile biraz muzdaripiz bu konuda, olurmu?
Ustam cevapları her iki kullanıcıdan da verdim. Bermina kullanıcısının sifresini unutmuş giremiyordum. bu yüzden metin 777 hesabını açtım. daha sonra kullandığım eski bir bilgisayarda şifrem kayıtlı olunca kurtardım Bermina kullanıcısını.Sayın kullanıcımız, farklı bir üyeliğe ait konu hakkında işlem talep etmişsiniz. Bu konunun size ait olduğunu anlamamız için mevcut üyeliğin mail adresini yönetime iletirseniz. kilitleme işlemini yapabiliriz. amacımız konunun tam olarak size ait olduğunu anlamak.