Baykuş + ve kayada ki oyuklar kaza mezarı olabilir mi . yardım lütfenEkli dosyayı görüntüle 188118
su kanalı yolu ve altında kapama gibi duran taş dan dolayı kaya mezarı yapılış şekline benzettim !!!:20::244:
Konuda detaylı fotoğraflar mevcut ustam
Baykuş + ve kayada ki oyuklar kaza mezarı olabilir mi . yardım lütfenEkli dosyayı görüntüle 188118
su kanalı yolu ve altında kapama gibi duran taş dan dolayı kaya mezarı yapılış şekline benzettim !!!:20::244:
Yerleştirme gibi ilerisini giremioyruz . Yuvarlak içine aldığınız kayanın önünden zamanında kayalar çekilmişEkli dosyayı görüntüle 188120
ustam yuvarlak içine aldığım kaya sabitmi yerleştirmemi ?üste kesim izleri var..
bölgeye tekrar gittiğimde söylenen yerleri inceleyeceğim inş bir sonuca varırızsöylenenleri sırayla kontrol edip,eleyerek diğer işlemlere bakmak daha faydalı olur zannımca
inşaallah kardeşim,rabbim kolaylıklar versinbölgeye tekrar gittiğimde söylenen yerleri inceleyeceğim inş bir sonuca varırız
Amin abicim , İnşallah rabbim hepimize hayırlı olanı nasip ederinşaallah kardeşim,rabbim kolaylıklar versin
Karsısında resim var mı dediginiz yerde ki kaya var