S S. Ersen Yeni Üye Katılım 18 Ağu 2019 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 18 Ağu 2019 #13 Cihazlar türkiyede ne kadar?
Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 18 Ağu 2019 #14 S. Ersen' Alıntı: Cihazlar türkiyede ne kadar? Genişletmek için tıkla ... Ne sen soor ne biz soyleyeek
S. Ersen' Alıntı: Cihazlar türkiyede ne kadar? Genişletmek için tıkla ... Ne sen soor ne biz soyleyeek
gülbahçeli Editör Katılım 25 May 2019 Mesajlar 893 Tepkime puanı 1,636 Puanları 20 18 Ağu 2019 #15 S. Ersen' Alıntı: Yurt disinda kaliyorum ama aklim orda 😂 makina alicam seneye giderken malesef resim cekmedim Genişletmek için tıkla ... sen gidene kadar onlar çoktan işlerini bitirmiş olurlar kapıdan kovsan bacadan girerler artık şansına
S. Ersen' Alıntı: Yurt disinda kaliyorum ama aklim orda 😂 makina alicam seneye giderken malesef resim cekmedim Genişletmek için tıkla ... sen gidene kadar onlar çoktan işlerini bitirmiş olurlar kapıdan kovsan bacadan girerler artık şansına
Tastan Editör Katılım 19 Haz 2018 Mesajlar 645 Tepkime puanı 133 Puanları 7 18 Ağu 2019 #16 İki küp parcası çok derin hayallere sebep olmasın gurbetçi arkadas ülkemizin birçok noktasında cıkar sen önce bölgeni gecmişini medeniyetlerini arastır anlat fotografla her yanını sonra bakalım seni emekli edecek bir durum varmı
İki küp parcası çok derin hayallere sebep olmasın gurbetçi arkadas ülkemizin birçok noktasında cıkar sen önce bölgeni gecmişini medeniyetlerini arastır anlat fotografla her yanını sonra bakalım seni emekli edecek bir durum varmı