Bulut232323
Member
Arkadaşlar değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler
Ekli dosyalar
-
532.7 KB Görüntüleme: 84
Neyse istenilen şeyler burada var. Ben bunu size izah edeceğim şimdi biraz işim var yazacağım sonraHoşbulduk bura bana 100 km uzak en yakın zamanda gidip çekerim resim aslında çok vardı hep silindi mavi çizim kuş kırmizi çizimde kuş kırmizi çizimin önü mağara
Sevgili Ustam Madem mağaranın girişinde bir oyma var o mağaraya içerlerini iyi kontrol et mağaranın içine girerken özellikle sol duvar taraflarına iyi bak oralarda da bir oyma var mı yahut da herhangi bir yerde alt tabanda olabilir sağ duvarda olabilir karşı taraflarda olabilir mağaranın tavanında olabilir içerilerde bir yerde olabilir bir tane oyma bak Allah nasip ederse gittiği vakit O büyük yılan var dediğim kayanın olduğu yerleri İyi incele kuşların olduğu kayaları iyi inceleyin kuşların baktığı yönleri iyi inceleyin ve o dediğin ikinci kuşun yani arkadaki kuşun arkasında ki çimenlik alanlar var kayanın üstünde onları inceleyin ve kuşların baktığı yönlere mutlaka bakın Kuşlar ne tarafa bakıyorsa Siz de o yönlere bakın neler var diye... tekrar söylüyorum Burada kapalı Bir yer daha var inşallah denk gelirsiniz. Selamet ileDardanos sen bu işi biliyorsunda ben bilmiyorum böyle yerlerde zaten anlamayanlar elinde dediğin yeri anlamadım ama mağaranın sağ üst köşesinde oyma var farklı çok işarete var ben unuttum bayağı oldu yeri çok ters hemen karşı tepesi asker dolu kısa süreli çalışmak lazım Bi kaç güne oradayım yakın çekimde atarım