Kuş

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Resim çok uzaktan çekilmiş. Kayalar birşeylere benziyor ama net şeyler söylemek için. Resimleri cogaltmalisiniz... Ayrıca foruma hoş geldiniz.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Kuş dediğiniz mavi çember içindekini. Ve diğer işaretlediğim kayaların her açıdan resimleri olmalı. Eğer mavi içindeki ise bir şeyler söyleriz uzak olması nedeni ile resimleri tam seçemiyoruz güzel bir alan

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Bulut232323

Member
Hoşbulduk bura bana 100 km uzak en yakın zamanda gidip çekerim resim aslında çok vardı hep silindi mavi çizim kuş kırmizi çizimde kuş kırmizi çizimin önü mağara

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Hoşbulduk bura bana 100 km uzak en yakın zamanda gidip çekerim resim aslında çok vardı hep silindi mavi çizim kuş kırmizi çizimde kuş kırmizi çizimin önü mağara
Neyse istenilen şeyler burada var. Ben bunu size izah edeceğim şimdi biraz işim var yazacağım sonra

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bak şimdi sevgili kardeşim birinci resimde ilk kuşun kırmızı ok yönünde baktığı yönde Ne var Oraları iyi araştır bir de o kuşun altındaki kayayı Sarı ile çemberlediğin Kaya'yı ve arka tarafta görülen sarı içine aldığım kayayı orada bir şeyler var diğer resimde gösteriyorum sana onu bir diğer resimde de sarı ok yönüne ve yukarıdan aşağıya kuşun arkasındaki o çimenlik gibi kayaların üstündeki çimenlik olan alanı ve 3 resimde arkadaki büyük blok kayada devasa bir yılan var kardeşim tamam mı onu da işaretledim senin anlayacağın Burada iki tane noktam vardı bir tanesi açık durumda olan mağara diğeri de kapalı olan mağaram var bir diğer arayacağın şeyle o kuşların bakış hizalarda onları da Oklar ile gösterdim sana zaten o hizalara da o kısımlara doğru bak Yalnız sana bir şey söylemek istiyorum bayağı zordur işin bunlar medeniyet işleri bu mağaranın üst tarafında yeşil ile mağaraya açık mağaraya girmeden üst tarafta alında gözüken üst tarafta bir tane oyma var bu oyma mı yeşil içine aldığım aldığım yer eğer o bir oyma ise o mağara boş değil ona göre söylersin o mağaranın içinde araştırman gerekecek şeyler olacak önce bana onu teyit etmen gerekiyor o mağaraya girmeden Yukarıda bir tane böyle yuvarlak bir çukur var mı üst tarafta yukarıda alında.İlk resim yılanlı kaya orada yılan bir şeyi sarmalamış o Kayalık iyice incelenecek 2.resimdeki kırmızı ok ile gösterdiği alandan boşluk bakılacak.sarı kırmızı ok yönündeki Kayalık alanda ve kuşun boyun altı ve durduğu kaya bakılacak..3.resimdeki kuşun kırmızı ok yönüne ve olduğu kayaya babakılacak..ilk kuşun ayak altında da bir yılan var onu yakalamış .gerçekten güzel bir yeriniz var
IMG-20240724-WA0000.jpg

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Bulut232323

Member
Dardanos sen bu işi biliyorsunda ben bilmiyorum böyle yerlerde zaten anlamayanlar elinde dediğin yeri anlamadım ama mağaranın sağ üst köşesinde oyma var farklı çok işarete var ben unuttum bayağı oldu yeri çok ters hemen karşı tepesi asker dolu kısa süreli çalışmak lazım Bi kaç güne oradayım yakın çekimde atarım

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Dardanos sen bu işi biliyorsunda ben bilmiyorum böyle yerlerde zaten anlamayanlar elinde dediğin yeri anlamadım ama mağaranın sağ üst köşesinde oyma var farklı çok işarete var ben unuttum bayağı oldu yeri çok ters hemen karşı tepesi asker dolu kısa süreli çalışmak lazım Bi kaç güne oradayım yakın çekimde atarım
Sevgili Ustam Madem mağaranın girişinde bir oyma var o mağaraya içerlerini iyi kontrol et mağaranın içine girerken özellikle sol duvar taraflarına iyi bak oralarda da bir oyma var mı yahut da herhangi bir yerde alt tabanda olabilir sağ duvarda olabilir karşı taraflarda olabilir mağaranın tavanında olabilir içerilerde bir yerde olabilir bir tane oyma bak Allah nasip ederse gittiği vakit O büyük yılan var dediğim kayanın olduğu yerleri İyi incele kuşların olduğu kayaları iyi inceleyin kuşların baktığı yönleri iyi inceleyin ve o dediğin ikinci kuşun yani arkadaki kuşun arkasında ki çimenlik alanlar var kayanın üstünde onları inceleyin ve kuşların baktığı yönlere mutlaka bakın Kuşlar ne tarafa bakıyorsa Siz de o yönlere bakın neler var diye... tekrar söylüyorum Burada kapalı Bir yer daha var inşallah denk gelirsiniz. Selamet ile

R00T

Profesyonel
Co Admin
Bu iki noktadan çok yer vardır. Bu basit yerleri incerlersin . Telefondan ne yazabiliyorum nede inceleme yapabiliyorum . Ancak böyle ekleyebildim.

Ekli dosyalar

28karayel28

Moderatör
Moderatör
Resimleme sıfır hiç olmamış, tek diyeceğim bol bol net resimler olmalı, kuşa gelirsek birden fazla şekil benzeri kayalar var en az üç adet fakat hepside benzetme olabilir başka resimler ile konu anlaşılabilir, güzel bir yer görünümünde.