Kuyu dolumudur dönemi nedir?

Mobilelegends

Yeni Üye
Merhabalar bir arkadaşım bu fotoğrafları yolladı bişeyler olma olasığı varmıdır yapı hangi döneme aittir 6 ya 6 bir kuyu 12 metre derinliğinde hangi işaretler aranması gerekir

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Sorgu için arama sonuçları: kuyu
K
3 tane oyma ve bitanr büyük kuyu
etrafta say var ve bellerinde kuşak gibi oyma yapılmış uzunca bişey var mıdır
Kral3333 Konu 15 Tem 2019 Cevaplar: 16 Forum: Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumlar
N
kuyu bunlar
kuyular bunlar
nedim Konu 7 Tem 2019 Cevaplar: 2 Forum: Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumlar
G
Kuyu ve duvar
...bırakmasın konumuza dönelim dün karşı köye çalışmaya gittim fındık bahçesi 2 ufak ırmak arası yamaç bir yer ne göreyim alakasız bir yer vede kuyu iki metre ye yakın genişliği var beş altı metre genişliğinde bir tarafı saya dayalı örme duvar alt tarafında porsuk ini var resim çekemedim en...
GüneşinOğluu Konu 28 Haz 2019 Cevaplar: 8 Forum: Fotoğrafsız Define İşaretlerinize Yorumlar
M
kuyu
selamualeyküm arkadaşlar biz bir kuyu bulduk onu nasıl bulduk söğleyiyim bahcede gezerken yuvarlak biçimde taşları farkettik cimlerin altında 30 santim kazdığımızda taşlar üs üste dizi olarak aşaya doğru gidiyor 2 metreye geldiğimde kirece geldim 20cm kalınlığında kirec orayıda kazdım yanmış...
mertcan054 Konu 15 Haz 2019 Cevaplar: 2 Forum: Fotoğrafsız Define İşaretlerinize Yorumlar
N
Kuyu
...değer mi?içine girmeye korktum yukarıdan bakınca ortalarda dikdörtgen farklı taş görüyorum yaklaşık 15 m derinlik var.yaklaşık 2 km uzakta tepede eski bir köy var ama acaba bu kuyu o kadar eskimi bilmiyorum. Yalagin içine vurunca boşluk sesi geliyor.vakit ayıran ustalara şimdiden teşekkür ederim.
Neonxy Konu 8 May 2019 Cevaplar: 19 Forum: Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumlar
A
Kuyu hakkinda bilgi almak istiyorum
Avcı0933 Konu 28 Nis 2019 Cevaplar: 9 Forum: Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumlar
H
Üçgen, ayak izleri, × işareti ve 3 tane kuyu oyma işaretleri Acil bir durum
Üçgen ayrı kayada ayak ve × işareti ayni kayada ve 2 tane kare 1 tane de yuvarlak şeklinde kuyu var ama bu bütün işaretler aynı bölgede.
Hazin Konu 21 Mar 2019 Cevaplar: 10 Forum: Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumlar
T
Orman içinde kuyu !!! Derin değil içi yorumlarinizi bekliyorum
Kuyunun içi derin değil orman içinde nedir ne değildir?
Trakyalii Konu 19 Şub 2019 Cevaplar: 10 Forum: Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumlar
benacemi
Mağaranın İçinde Kuyu
benacemi Konu 4 Şub 2019 Cevaplar: 5 Forum: Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumlar
M
Kaya icinde kuyu
Bu kuyu ne amacli abiler
Mem47 Konu 29 Ocak 2019 Cevaplar: 16 Forum: Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumlar
H
kuyu krokisi
ustalar ustadlar dünkü isaret diye düşünüp yorumlarinizi talep ettiğim taş ve kuyu fotoları için size yine yorumlaması için çalışma yaptığımız alanın krokisini cizdik anlamı vardır yoktur size bırakıyorum yağış dolayısıyla bahara kadar ertelemeyi düşündüm ama yine de bi akıl verirseniz sevinirim...
hayati534134 Konu 19 Ara 2018 Cevaplar: 43 Forum: Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumlar
Y
Kuyu tunel yardim
Kuyuda tünelde yigmayi cektik ve böyle örme yerler çıktı yardımcı olurmusunuz
Yusuf2712 Konu 17 Ara 2018 Cevaplar: 19 Forum: Fotoğraflı Define İşaretlerinize Yorumlar

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Teşekkür ederim söylene göre ermeni kuyusu o yüzden merak ettim ama açık arazide değil üzerine ev yapılmış bu zamana kadar mutfak su ihtiyacı karşılanıyormuş
yaw vicdansizlar bu nassi mutfak suyuymus ..hamammi calisiyi ordaa

Mobilelegends

Yeni Üye
Bu söylediğim çok önceleri yapılmış yapılmışkende kullanmışlar senelerdir boş duruyormuş biraz anlatınca bende merak ettim bilene sorayım dedim video isteyebilirim şaşırtıcı olan 12 mt iniyor ve ağzından aşağı 6 ya 6 en altta 5 mt gibi bi genişlik var kuyunun döşenen taşlarının kalınlığı 1 mt yani 7 ye 7 kazılmış

Mobilelegends

Yeni Üye
altı metre büyük nerde bu arazidemi kuyunun yerini uzaktan gören resim varsa yükle yoksa söyleyin ceksin ve cevre resmi iste
Duvarları detaylı çektiricem onlaeı atarım yine buraya dedelerin söylediğine göre bölgede 2 kuyu daha var ama evler yapıldığı için nerde bilmiyoruz bilende vefat etmiş sadece en büyüğü buymuş

poseidon2023

Uzman
toplam üç kuyu olacak evin büyüklügü ne kadar bahce kapısı avlu evin resmi eve giriş odaların şekli ve kuyu evin neresinde köşelerde ortada