Mobilelegends
Yeni Üye
Detay isteyip paylaşıcam..vayyyy ev eskimi yenimi yapılmış
Detay isteyip paylaşıcam..vayyyy ev eskimi yenimi yapılmış
Kuyunun yapılışı çok dikkatimi çekti.Merhabalar bir arkadaşım bu fotoğrafları yolladı bişeyler olma olasığı varmıdır yapı hangi döneme aittir 6 ya 6 bir kuyu 12 metre derinliğinde hangi işaretler aranması gerekir
Evet girip bakılmadan net bi bilgi alınamıcak teşekkür ederim fotoğraflarda geldiğinde belki bizim dikkatimizi çekmeyen ama tecrübeli arkadaşların dikkatini çeken bişey olur bakalımaçılan kuyu ermeni kuyusuna benzemiyor, tabiki çevresinide görmek lazım. ancak kuyu içinde yapılacak olan çalışma tüm taşlardan farklı bir taş varmı ona bakmanız lazım
Anladım öncelikle sormak istedim genel itibariyle şimdi tekrar baktıklarında aşağıda gönderdiğim resimleri çekmişler ben hiç anlamıyorum o yüzden yorumda yapamıyorum sizinle fotoğrafları paylaşayım toplam 8 tane oyuk var bunlara su döktüklerinde daha da derine şarıl şarıl suyun inişini duyuyorlarmış gider pencereleri olabileceğini düşündüm ben üsttekiler belki su seviyesi için ama alttaki pencereleri anlamadım 4 tanesi 6 metrede 4 tanesi 12 kuyu dibinde karşılıklı bunlarMerhabalar.
Bu kuyuda sudan başka bir şey çıkmaz diyedir düşüncem.
akıllarda kalmasın diyorsanız.
çubuk kullanmayı biliyorsanız çevresinde boşluk oda tespiti yapalım,
netice somut ise sizi küçük bir odaya çıkarır.
Ekli dosyayı görüntüle 272433
Verdiğiniz bilgilere çok teşekkür ederim genel itibariyle ermenilere ait değil gibi duruyor verdiğiniz bilgilere bakarsak yinede bir duvarları çekmelerini istiycem video ve foto atarım buradan. Bölgede ermenilerin yaşadığını biliyoruz ama işçilik onlarınki gibi değil diyorsunuz içerden görüntü alınca daha net açıklama alabilriz sanırım