szihoprenic
Bilgili Üye
Zirkonyum buldun ssanırım vinç felanKamhi Leonard üstadım 10 tonluk vinç iktifa edermiyerinden kaldırmak için
Zirkonyum buldun ssanırım vinç felanKamhi Leonard üstadım 10 tonluk vinç iktifa edermiyerinden kaldırmak için
Miken kralı Agemonun mu ?szihoprenic yok üstadım benimkisi merak ve genelgecer bilgi sahibi olmak deneyim sahibi değilim bir arkeolog arkadaşım aggemennon savaşlarını yapan mitolojik krallardan biri olabilir gibi birşey söylemişti yanlış animsamiyorsam oradan kalan bilgi
O rakamlar bile uzak durmak icin başlı başına bi sebebKamhi Leonard ustadim Karadeniz inebolu taraflarında aggemennon isimli gemiyle katílinanbirsavastan ve buna iştirak eden kurallardan bahsetti sanırım ve hatta dediki Marmara bölgesi Bursa civarlarında olabilir ve çok değerli demişti 1milyar doları geçebilir demişti yanlış animsamiyorsam 10seneoncesi birsohbetti
Yer türkiye cekisme yasayacak vatikan ingiltere israil almanya bu bile cok sey anlatıyorszihoprenic ustadim Vatikan nyorkmetropolitan müzesi İngiliz kraliyet ailesi İsrail ve Berlin arasında büyükçekismeye
sebep olurdemisti
Kral menelaus un 34 mezarindan birisi anadoluda.@szihoprenic@Kamhi Leonard üstadlarım gelecekte bulunması muhtemel olan en mühim lahit kimindir sizlerce anadoluda