Selamlar. Güzel sitemizin değerli ustaları, site kullanıcılarının hepsi; herkesin bu konuya yapacak bir yorumu olsun istiyorum. Sitemizin misyonu ve vizyonu ancak herkes hemen hemen her konuda bilgi sahibi olursa ve her konuya yorum yaparsa gerçekleşmiş olur. Bilgi sahibi olmayanlar, sakın geri durmayın. Düşüncelerinizi yazarsanız doğruysa alkış yanlışsa düzeltme alırsınız. Kimse bilmeyeni bu sitede küçük düşürmez. Düşüremez. Yönetim buna izin vermez.
Ne diyorum ben yahu?
Neyse konuya geçelim. Bu gün yaylada gezinti yaparken rastgeldiğim şu kayalara bakınız. Ne kadar güzel duruyorlar. Umarım hep böyle güzel dururlar.
Arazi ilk başlardan beri yerleşim alanı. Yayla dedim. Evet, en baştan beri yayla olarak kullanıldığına inanıyorum. Şu anda mevsimlik ama zamanında yerleşik bir yaşam sürüldüğü kanaatindeyim. Buranın bir ibadet merkezi veya yaşam merkezi olmalı ama bulamıyorum. Gerçi işlerden ötürü keşfe çıkamıyorum desem daha doğru olur.
Bu fotoğraflar cep telefonuyla çekildi. Aceleyle çekildi. Çünkü tesadüfen, son anda görüldü. Bu yüzden herhangi bir keşif işlemi yapılamadı. Sadece fotoğraflandı. Uygun zamanlarda ara ara gidilip konu aydınlatılacaktır.
Güzel gözlerinizden güzel bakışlar, güzel düşüncelere dönüşüp güzel yorum ve değerlendirme cümleleriyle güzel ellerinizin güzel parmaklarından güzel klavyeye, oradan güzel bilgisayar veya başka aletlerinize ve en son benim güzel gözlerime ulaşsın.
Sevgiler.
Fotoğraflarım belli bir sıralama ile gelecek. Görmek istediğimiz asıl işareti elimden geldiğince en son gösterip heyecan oluşturmak istiyorum. Bunun için de işaretlerin olduğu fotoğraflar bilinçli bir şekilde en son çekildi. Kayalarımıza etrafa baka baka uzaktan yaklaşmaya başlıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 149158
Kayaların bazıları tarlanın sürülebilir hale gelmesi için yerinden çıkarılmış.
Ekli dosyayı görüntüle 149159
Ekli dosyayı görüntüle 149160
Ekli dosyayı görüntüle 149161
Ekli dosyayı görüntüle 149162
Ekli dosyayı görüntüle 149166
Ekli dosyayı görüntüle 149167
Ekli dosyayı görüntüle 149168
Ekli dosyayı görüntüle 149169
Ekli dosyayı görüntüle 149170
Fotoğrafların devamı geliyor. Telefondan yüklediğim için çok yavaş ilerliyorum.
Ne diyorum ben yahu?
Neyse konuya geçelim. Bu gün yaylada gezinti yaparken rastgeldiğim şu kayalara bakınız. Ne kadar güzel duruyorlar. Umarım hep böyle güzel dururlar.
Arazi ilk başlardan beri yerleşim alanı. Yayla dedim. Evet, en baştan beri yayla olarak kullanıldığına inanıyorum. Şu anda mevsimlik ama zamanında yerleşik bir yaşam sürüldüğü kanaatindeyim. Buranın bir ibadet merkezi veya yaşam merkezi olmalı ama bulamıyorum. Gerçi işlerden ötürü keşfe çıkamıyorum desem daha doğru olur.
Bu fotoğraflar cep telefonuyla çekildi. Aceleyle çekildi. Çünkü tesadüfen, son anda görüldü. Bu yüzden herhangi bir keşif işlemi yapılamadı. Sadece fotoğraflandı. Uygun zamanlarda ara ara gidilip konu aydınlatılacaktır.
Güzel gözlerinizden güzel bakışlar, güzel düşüncelere dönüşüp güzel yorum ve değerlendirme cümleleriyle güzel ellerinizin güzel parmaklarından güzel klavyeye, oradan güzel bilgisayar veya başka aletlerinize ve en son benim güzel gözlerime ulaşsın.
Sevgiler.
Fotoğraflarım belli bir sıralama ile gelecek. Görmek istediğimiz asıl işareti elimden geldiğince en son gösterip heyecan oluşturmak istiyorum. Bunun için de işaretlerin olduğu fotoğraflar bilinçli bir şekilde en son çekildi. Kayalarımıza etrafa baka baka uzaktan yaklaşmaya başlıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 149158
Kayaların bazıları tarlanın sürülebilir hale gelmesi için yerinden çıkarılmış.
Ekli dosyayı görüntüle 149159
Ekli dosyayı görüntüle 149160
Ekli dosyayı görüntüle 149161
Ekli dosyayı görüntüle 149162
Ekli dosyayı görüntüle 149166
Ekli dosyayı görüntüle 149167
Ekli dosyayı görüntüle 149168
Ekli dosyayı görüntüle 149169
Ekli dosyayı görüntüle 149170
Fotoğrafların devamı geliyor. Telefondan yüklediğim için çok yavaş ilerliyorum.