Dediğim resimde görünen kanatlı bir aslanı anımsatıyor. Emin olmak için biraz daha uzak resmini istemiştim. Sahaya giderseniz sizde iyice inceleyiniz.@dadas_25 ustam yok ama yakın zamanda eklerim
Dediğim resimde görünen kanatlı bir aslanı anımsatıyor. Emin olmak için biraz daha uzak resmini istemiştim. Sahaya giderseniz sizde iyice inceleyiniz.@dadas_25 ustam yok ama yakın zamanda eklerim
inşllah en kısa zamanda...Mhmt82 ustam anladım ustam, vlf dd buldukdami yapmadık ustam, haftaya ustam haftaya inşallah.
:12::143:
@Aliömer ustam tepenin eteklerinde belirli yerde dikdörtgen boşluk tesbiti yaptım, işarete kafam takıldı, nette o kadar aradım buna benzer bir işaret bulamadım, ilginiz için teşekkür ederim ustam, varolun.@GERMO. Ustam V işareti 2 adet mezar olduğunu gösterir. Ana işarete sırtını ver karşıya bak ağaçları rahat görmen gerekecek. Ağaçların olduğu yerde arazi hafif meyili ise orada boşluk kontrolü yapmanı öneriyorum.
Kayalığın birde üst tarafını görsek iyi olurdu. Düz çizgi olan yeri kontrol et. kayanın içine doğru boşluk varmı Ekli dosyayı görüntüle 222764?/QUOTE]
bozoklu ustam teşekkür ederim, ustam boşluk işareti ve başka işaretler de kaya mezar tipi buyuk kayalar var, çubuğa guvenipte karar vermek istemedim, ben sadece o kayanın ortasındaki işaret nedir diye aradım bulamadım, alan temiz ve bereketli bir yer, ustam cihaz ile teyit etmeden olmuyor. ?
@ZİKRULLAH ustam resimler bu konuda, şimdiden teşekkür ediyorum. Ustam güzel işaretler var fakat çubuğa guvenipte işlem yapılmıyor, buralarda mahrumiyet yerleri aradigini bulamiyorsun, bu bölgede iki il ve 5 icede gümüş çubuk bulamadım, tesbitlerde pirinç ve alüminyum çubuk yanılttı güvenim bitti çubuğa,