timur964
konularim
Kızıl SultanGEL SEN ŞU KIZILI KALDIR SULTAN OL O ZMNO zmn hayırlı olsun )
Kızıl SultanGEL SEN ŞU KIZILI KALDIR SULTAN OL O ZMNO zmn hayırlı olsun )
BakarızzKızıl SultanGEL SEN ŞU KIZILI KALDIR SULTAN OL O ZMN
iyi olur sultanimbakarızz
Kızıl seni neden rahatsız etti usta ?iyi olur sultanim
aslinda seni rahatsiz etmemesi beni rahatsiz eden yazikkızıl seni neden rahatsız etti usta ?
Simdi yazikli fln konusmada. Şu sekilcilikten vazgecin artik. Beni tanimiyor musun ki benim hakkimda ahkam kesiyorsun. Sanki biz bilmiyoz tarihi.aslinda seni rahatsiz etmemesi beni rahatsiz eden yazik
:4:O ZAMAN BİLDİĞİNİ İNKSR EDER GİBİ YAPIP BU NİKİ NEDEN EDİNDİN SORUN BUkahkahaSimdi yazikli fln konusmada. Şu sekilcilikten vazgecin artik. Beni tanimiyor musun ki benim hakkimda ahkam kesiyorsun. Sanki biz bilmiyoz tarihi.
SİTE MİZ KURALLARI GEREĞİ RENCİDE EDİCİ NİK VE SÖYLEMLER YASAKTIR BU NİKİNİZİ ŞİMDİ DONDURUYORUM TEKRAR GİRMEK İSTERSENİZ KURALLARA UYGUN İNCİTİCİ OLMAMASINA ÖZEN GÖSTERİN[h=1]Forum Kuralları Lütfen Okuyunuz[/h]Istedigim niki alirım. Kimseyide ilgilendirmez. Herkesin düsuncesi kendine. Insanlari yargilamak kimsenin haddine degil.
Hoca götürdük derken, bir. Öğretmeni kastettiniz yoksa,cinci bir hocayı mi?cinci bir hoca ise,oradaki taşın nasıl çıkarılacağini bilmesi gerekir.Cihazla bakıldığında içerisinde malzeme var gözüküyor ayrıca bir hoca ve bu işlerden anlatan birini götürdük onlar da söyledi bu biraz uzun bir taş arkaya doğru. alt tarafında fotoğrafta da görünüyor elle yerleştirme taş var iki tane. yerleştirme taşları tutanda bu üzerindeki kilit taşı dediler bu taşı çıkartmadan açamıyoruz taşı çıkartırsak altındaki elle koyulan taşlar rahatlıkla çıkıyor ve küçük odaya yani malzemeye ulaşıyoruz doğal oluşan bir yapı değil araştırmalar incelemeler sağlam yapıldı sadece bu taşı çıkartmak kaldı