Hilti ile neden sonuç alamadınız? kaç metre deldiniz? arkada oda olduğunu kesin biliyorsanız en pratik çözüm kaya kalınlığını tespit etmeniz. bunun ise gene en kolay yolu hiltidir.
bu yapılan yanlıştır agalar yorumları okuyun kızıl sultan sayfa saybine yazıyor @timur964 ismınden dolayı buna yazıyor nık ismiii istedigini secerrrr
ve bu nedirrrrrrrrrrrrrrrrr
Ekli dosyayı görüntüle 205277istediğini seçrmez kurallara uymak zorunda uyarılır uymazise gereği yapılırsenn niye celallendin:200:
kimse kim senin nerden sultanın olması gerekiyor ne iş kadını kızı girince böylemi olması gerekiyor
bumu kural bumu saygı
bizim tahammulle alakalı bi sıkıntımız yok bir başkası sana ceap yazar sıkıntı çıkar siyasi içeriklere musade etmiyoruztum sohbete bu vesileyle arzederimhayırlı akşamlarsohbetGayet sakinim
Telaşlı olduğumu da nereden çıkarıyorsunuz
Senin bu yaptığın itham değil mi ?
Eleştiriye açık değiliz bizim düşündüğümüzün haricinde fikirlere tahammül edemiyoruz de gitsin be gardaş
Şimdi bu mesajı da sil gitsin
Hadi bana eyvallah bi daha da gelmem buralara
haksızlıkmı asla bak bir uyemiz tartışmayı başlatmış bilebuna musade etmiyoruz her şarttasonu tartışma oluyor herkez farklı duşucelerde bizde o farkları burada öürenmek istemiyoruzbuna musade yokevet işini kafana göre yapıyon belli hiç bir şeyin peşinde deyilim haksızlıgı sevmiyom ondandır
ben nerdese 24 saat burdayım herkezede elimden geldigi kadar yardım ediyorum evettt anlamayan arkadaşlare resim üzerinde de yazip çizıiyorum faydalı birşeyler yapıyorum yani sorurn deyil benim için @timur964