ustam vallah ben yazdım bana böyle adam lazım , paletli den iyiymişler maaşallah, yeme içme yövmiye hepsi bizden, ama iş sekteye uğramış, Ferhat gibi delmişler beeBence boyle guzel insanlarimizi tunel-kopru-marmaray gibi projelerin basina getirmeleri lazim.
Konum at ustamYahu ben bunlarin enistesiyim.
Bu azimde hic kayinbirader gormedim. )
3 metre islem yaptiracak adam bulamadim hemu de %100 garantili bir yer icin.
100 metre dikine islem yapacak bir ekip de ben isterim ))))
Listeye yazdim seni ))Konum at ustam
Koşarak gelirim ??
Abi adamları ceza yemekten kurtar tazminatlarini öde ondan sonra 100 ye kadar kazdir hazır ekip ?Yahu ben bunlarin enistesiyim.
Ustam sen kesin dedikten sonra 10 metreyede ineriz. Listene üç kişilik köstebek biraderler diye ekle bizi.Yahu ben bunlarin enistesiyim.
bundan sonra yalanları ifşa edeceğim olmadı bende daha sansasyönel yalanlar söylerim ayıp yaa,@Hoplit usta buraya taşıdım seni,
deşifrelere mevcut konu başlıklarından devam ederiz,
böylelikle kaçırmamış oluruz
Asli 10 metre.bundan sonra yalanları ifşa edeceğim olmadı bende daha sansasyönel yalanlar söylerim ayıp yaa,
bak size bişi daha diyeyim bu haberlerin bir çoğu gerçekte olmayan haber gazeteci yazacak bulamayınca kafasından düzüyor ben bu lafımın arkasındayım hiçte ayrılmam. bu define haberlerinin içinde ancak 100 taneden 3 tanesi doğrudur diğerleri hep düzmece.
şimdi size desem volçan 650 ton mal saklamış bana gülersiniz. gazeteci 7 defineci 100 metre kazmış diyor gülen yok halbuki buna her taraftan gülmek lazım. hiç 7 kişi 100 metre kazabilirmi türkiyede dağın tepesini kazsan 20 metreden sonra su çıkar be mübarek şu yalanı az ayarlı söyleyin.
Sinav acacagim o zaman.Ustam sen kesin dedikten sonra 10 metreyede ineriz. Listene üç kişilik köstebek biraderler diye ekle bizi.