reflektor11
Member
Eyvallah ustam, yeni bi bilgi öğrenmiş oldum hep merak ederdimArkadaşım tecrübeyle sabit efsane değil
Eyvallah ustam, yeni bi bilgi öğrenmiş oldum hep merak ederdimArkadaşım tecrübeyle sabit efsane değil
Yok bea yaw ..gomuler poz vermeyi sevmiyimiş illa saklambac olcakmis@Mal bulanındır usta senin palaroid konunu okudum yakaladın mı bişeyler kadraja giren oldu mu ?
en son sorguya çekerken yakaladım@Mal bulanındır usta senin palaroid konunu okudum yakaladın mı bişeyler kadraja giren oldu mu ?
Kadraja giren olmadida ..millete - yurtdisin dan oyle bi cihaz varmiskii torpaan altindaki kūpū gosterdiyomus ayaana çok giren oldu onu biliyiim @Kamhi Leonard bubaa@Mal bulanındır usta senin palaroid konunu okudum yakaladın mı bişeyler kadraja giren oldu mu ?
Ustam birde bunun gece uçuşanları var tam senlik cay koy düğünü izleKadraja giren olmadida ..millete - yurtdisin dan oyle bi cihaz varmiskii torpaan altindaki kūpū gosterdiyomus ayaana çok giren oldu onu biliyiim @Kamhi Leonard bubaa
neydirsen gardas ?Ustam birde bunun gece uçuşanları var tam senlik cay koy düğünü izle
Bir örnekle iştirakiniz makbuldur buyrunuz efennimUstam birde bunun gece uçuşanları var tam senlik cay koy düğünü izle
Perspektif güzel ustam?en son sorguya çekerken yakaladım
daha sonra ne yaptı bilmiyorum @Mal bulanındır usta
ikili averajda kesin ve net bilgi bence yeri almıştır
son halleri buydu ben olay yerinden uzaklasinca
Ekli dosyayı görüntüle 273938
Neydağ çok şükür iş güç takılıyoz ustam sen nasılsınneydirsen gardas ?
yakında o toprağın altındaki kuple selfi çekip durum yapanları görmeye başlarızKadraja giren olmadida ..millete - yurtdisin dan oyle bi cihaz varmiskii torpaan altindaki kūpū gosterdiyomus ayaana çok giren oldu onu biliyiim @Kamhi Leonard bubaa
Bu montaj falan deyil haaa..Perspektif güzel ustam?
@Mal bulanındır hayırlsıı olsun usta herkes nasibini yer yav