Ben gece açık arazide meşaleli düğünü sevmiyim genelde insanların gündüz düğünleri seviyim ?Bir örnekle iştirakiniz makbuldur buyrunuz efennim
Ben gece açık arazide meşaleli düğünü sevmiyim genelde insanların gündüz düğünleri seviyim ?Bir örnekle iştirakiniz makbuldur buyrunuz efennim
Yalan olmasın 4-5 sene evvel köyde bulut şeklinde yeşil renkte havada uçan birşey görmüştüm yalnız değildim ve şekilsiz birşeyUstam birde bunun gece uçuşanları var tam senlik cay koy düğünü izle
eyvallah gardas neydag ey diyag ey olakNeydağ çok şükür iş güç takılıyoz ustam sen nasılsın
Aynen boyle bi mevzuda espri yaptik diye ikimizde banlanmistik başimizi yakma eceli gelen fare kediye parmak atarmiş birakak aksin konu zaten özelden yazisip birbirinden fotigraf makinasi cihaz goruntu alisverisi yapanlar baslar yarimsaate baligin oltaya vurma saatleri buzamanlaryakında o toprağın altındaki kuple selfi çekip durum yapanları görmeye başlarız
teknoloji bile yetismi bizim kazidaki level atlamalarimiza ?
peki usta +15 ile -27 derece ısı arasında oluyorsa acaba neden kışın olmuyor ki?
yav yuhhh... Sen hala ordamisin onun üzerine ben 4 kez ban yedim vay arkadaş yüzük mu atak illaki sevdik nisanlandik yakında dugunumuz var diyoruz sen elletmem diyorsun sadece bak diyorsun ??Aynen boyle bi mevzuda espri yaptik diye ikimizde banlanmistik başimizi yakma eceli gelen fare kediye parmak atarmiş birakak aksin konu zaten özelden yazisip birbirinden fotigraf makinasi cihaz goruntu alisverisi yapanlar baslar yarimsaate baligin oltaya vurma saatleri buzamanlar
sen bilmiyorsun ben bilmiyorum neoldugunu da @Mal bulanındır ustanın kafayı taktiği gıcık olduğu tayifeden adamlar hupletmisse oraları ne olacak....Bunun topragın altındaki malzemeyle alakalı olup olmadıgını bılmıyorum ama sene 2007'de tarıhı antık yunana kadar giden bir koyde olmuştu.nisan-hazıran gıbıydı gece belırıyordu .alev gıbı gorunsede hologramsı bır goruntusu vardı.tüm köylü şahit oldu.yanına yaklaşıldıgı zaman yok oluyordu.1ay kadar sürdü.bi kac bilim adamı geldı acıklayamadılar veya örtbas oldu.medyaya hiç yansımadı.
Hüpletemezler ustam .hüpletebılmelerı için sağlam bir mavi branda lazım.sen bilmiyorsun ben bilmiyorum neoldugunu da @Mal bulanındır ustanın kafayı taktiği gıcık olduğu tayifeden adamlar hupletmisse oraları ne olacak....
Bakin alttaki video cuk oturmus ikinizedeBunun topragın altındaki malzemeyle alakalı olup olmadıgını bılmıyorum ama sene 2007'de tarıhı antık yunana kadar giden bir koyde olmuştu.nisan-hazıran gıbıydı gece belırıyordu .alev gıbı gorunsede hologramsı bır goruntusu vardı.tüm köylü şahit oldu.yanına yaklaşıldıgı zaman yok oluyordu.1ay kadar sürdü.bi kac bilim adamı geldı acıklayamadılar veya örtbasoldu.medyaya hiç yansımadı.sen bilmiyorsun ben bilmiyorum neoldugunu da @Mal bulanındır ustanın kafayı taktiği gıcık olduğu tayifeden adamlar hupletmisse oraları ne olacak....