U uf35 Member Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 70 Tepkime puanı 1 Puanları 0 2 Ara 2016 #37 alyans' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 119760 sit alanı burası sanırsam calısmak zor burda ....buralar sırıtıyo zımparalı .kısmetin bol olsun kardes Genişletmek için tıkla ... Tehlikeli bölge ses çıkmadan halledemiceğim için burası görsel olarak kalmaya devam etcek
alyans' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 119760 sit alanı burası sanırsam calısmak zor burda ....buralar sırıtıyo zımparalı .kısmetin bol olsun kardes Genişletmek için tıkla ... Tehlikeli bölge ses çıkmadan halledemiceğim için burası görsel olarak kalmaya devam etcek
Ü Üstad26 Member Katılım 23 Tem 2019 Mesajlar 73 Tepkime puanı 46 Puanları 5 26 Kas 2019 #38 uf35' Alıntı: ayıp ediyon adres vereyim gel hallet Genişletmek için tıkla ... Nekropolde olabilir ama bana biraz kayalardan taş kesilip alınmış gibi geldi
uf35' Alıntı: ayıp ediyon adres vereyim gel hallet Genişletmek için tıkla ... Nekropolde olabilir ama bana biraz kayalardan taş kesilip alınmış gibi geldi
Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 26 Kas 2019 #39 Üstad26' Alıntı: Nekropolde olabilir ama bana biraz kayalardan taş kesilip alınmış gibi geldi Genişletmek için tıkla ... ustam 3 sene once kesmistir onlar kayalari bisey bulamayip kafalari mantara baglamistir
Üstad26' Alıntı: Nekropolde olabilir ama bana biraz kayalardan taş kesilip alınmış gibi geldi Genişletmek için tıkla ... ustam 3 sene once kesmistir onlar kayalari bisey bulamayip kafalari mantara baglamistir
bozoklu Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 15 Ağu 2017 Mesajlar 2,580 Tepkime puanı 1,996 Puanları 23 Konum Ankara 26 Kas 2019 #40 Kare mihraplarin hepsi mezar değil. Burası yerleşke ve ayin alanı. Birkaç tane mezarda talan edilmiş. Elbette açılmamış olanlarda var. Sit alanında çalışma yapılmasına karşıyım.
Kare mihraplarin hepsi mezar değil. Burası yerleşke ve ayin alanı. Birkaç tane mezarda talan edilmiş. Elbette açılmamış olanlarda var. Sit alanında çalışma yapılmasına karşıyım.