Kamhi Leonard
PiSaGoR
Çaktırma ustam :200:Uyandırma servisi güncel olmasın :3:
Çaktırma ustam :200:Uyandırma servisi güncel olmasın :3:
Valla ne yalan söylim epey oldu ar-ge yapmayali araziye bir kaç kez keşif için çıktımAynen Kamhi Leonard ustam çıbık bizim vazgeçilmezimiz ama bu kadar ara vermeyin, çubuklar sizi unutmasın, sonra zayıf dönerim der bak demedi deme :227:
Çok uykucu oldu az gözü açılsın isterimKimi sallar uyusun diye
Kimi sallarvuyamsın diye
Niye böyle uyandırıyor ustay
Gelince ne oliğii uygulamada direk şok tedavisi :242: insanda heyecan bırakmıyorlarkiNormal ek soz olmaz havalı eksoz takarim
Ben macerayı severim
Kolluk pesime gelecek ki heyecan olsun
Aynen kardeşim hayırlısı inşallah Allah yardımcın olsun kıymetli ustam baş tacısınEyvallah @deli firat usta sende iyisin umarim evet insanin isler bazen ters gider düzelir insallah itelemeyle fazla birşey olmuyor akisina biraktim artik
Eyvallah @deli firat usta sende iyisin umarim evet insanin isler bazen ters gider düzelir insallah itelemeyle fazla birşey olmuyor akisina biraktim artik
Az once 3 yaşındaki bir çocuktan öyle bir tokat yedim hala olayın sokundayim :207:Ekli dosyayı görüntüle 255465Dur sana takip etdigim cihazi gosteriyim leonardo gel diyorum gelmiyor sanirim abart eksoz takilacagini anladi
valla pek sayılmaz desem yeridir eyvallah teşekkür ederimSelam aleyküm uykucular ne alemdesiniz nabız varmı 😠@mayhem nasılsın kardeş işler güçler ne alemde en son işten ayrılmıştın yanlış hatırlamıyorsan @Kamhi Leonard sen nasılsın iyimisin keke