Yozgat tarafı galiba.. Sen olsan burda ne yapardın diye soruyorsan ben hiç dokunmazdım işi çok ağır senin ekibini maddi durumunu bilmiyorum ama bana buranın enerjisi de iyi gelmedi çalışırken sıkıntı yaşanabilir..Bölge uygun çit yok daha önce birkaç başarısız deneme yapılmış ama agır işçilik aşılamamış ustam eski bir medeniyet frig izleri olan ve galatların medeniyet yaşam alanının dogu kanadı yani mezarlık alanı görseller zirvelerden yani paşalardan
Arka kısımlarıda incelicem üstad sol yamaçta buranın devamı ama alan büyük adım adım ilerlemek daha faydalı olurAyrıca sol yamaçtaki ağaçlık alanında incelenmesi icap eder
Kıymetli ustam bu görseller oldukca buyuk bir dagın dogu kanadı göründügü üzere daga yaslı bu dolgu tepede dagın üstü traşlanmış ve yaklaşık 4-5bin metrekarelik bir düzlük oluşturulmuş yaşam alanları batıda bu tepe ve mezarlar doguda ve geneldede doguya bakıyor saglam olduklarınada en az o blok kayalar kadar eminimŞahsi görüşüm bu kayalıkla çevrili tepe alanın alt kısmı yaşam alanlarıymış mağaralar tüneller vs. ve zamanla doğal aftelerle,doğal etkenlerle göçmeler oluşmuş,üst ve çevre kısım kayalıklar bile bulundakları yerlerde çöküntüye uğramışlar dağılmışlar kırılmışlar. üst kısımdaki kaya mezarlarına bakılabilir ama zeminaltının sağlam kaldığına veya ulaşılabilir olduğuna pek ihtimal veremiyorum.