Definecikız
Member
Çubuk yapmadım sadece dedektör tutmuştum Bi dahakine çubukla yapacagım
Kayalık olan foto diyorsunuz sanırım. Çubukla gidecegim dedektör le oradada yaptımuzak çekimli 5 nolu fotoda sol kenarın ortasına gelen noktada yanyana düzgün üç kare görünüm işçilik anlamında göze batıyor.kapama olabilecek bu noktayı araştırın derim.bölge gömü için uygun.
Dedektör kapama yüzlerde sonuç vermez.kayalık alandaki bu konumları yapısal olarak inceleyin.kapama görünümlerin ana kaya ile birleşim noktalarını iyi analiz edin.tapa kaya yerleşiminden sonra eksik kalan dar noktalara yerleştirilen ilave köşeli yüzlere dikkat ister.ayrıca yüzeyler üzerinde olabilecek is görünümlü akarlar önemlidir.ağırlıklı yere dik inen alanlı yüzeylerde üstten dökülmüş dalgalı yol yapmış akar görünümlü siyah kurumlar yüzey içinde olabilecek bir gömüye ait kaya çatlaklarından dışa sızan içerideki metale ait gazlarının zamanla yaptığı oluşumlar olabilir.ikinci bir şık olarakta yüzeylerin fiziksel yapısıylada ilgisi olan bu görünümleri araştırıp değerlendirmek gerek.ama genellikle bu akarlar yüzey içinde olabilecek gömülerin hiç şaşmayan en belirgin özelliğidir.kolay gelsin.Kayalık olan foto diyorsunuz sanırım. Çubukla gidecegim dedektör le oradada yaptım
Teşekkürler yorum için burada mahzen olabilir diye düşünüyorum ama sanki merdivende de bir hediye var sanki. İlk resimde pembe çizdiğim yer Horasan milli kırınca kaya çıktı kasa mı giriş mi bilmiyorum çubuk tek kapatıyorDefinecikız kardeş şimdi sana tavsiyem çizdiğim yerde mutlaka çubukla birdetaylı tarayarak dolaş, çizdiğim yer ve çevresini iyi bir arge yap bakalım, ordaki taşlar oraya dizilmiş bize bişeler anlatmak istiyor sanki, amaresimde yarım, buraya yoğunlaş bakalım, varsa çizdiğim yerin biraz daha geriden geniş açılı bir kaç resmini daha koy, hayırlısı olur inşallah
Hediyesinin orada oldugunu düşünüyorumMerdiven herzaman yukarı çık demez bazen merdiven aşağıya iniştedir merdivenin olduğu taş yerli ise en alt basamaktan aşağı doğru boşluk verecektir tabi önünü de boşvermemek gerek