Valla kardeşim ben herşeye avuç içi kadar tapledden bakıyom herşeyi net seçemiyom ibriği mibriği bilmem sonuçta mezarların alayı ben burdayim diyor seçim sana kalmış selametlen@Amisos Diğer taşların üstündeki şekiller bu kadar belirgin değil ve bir anlamı yok gibi.Bunda sanki biseu isaret rdiyor gibi ustunde 3 yuvarlark falan var.
Eski zaman larda islam ahlakıylan ahlaklanan toplum süslü mezar ve mezar taşı yapmaz haaa yapanlar başka çünki okuduğum bir hadisi şerifte tam olarak aklımda değil ama şöyle baksediyor efendimiz boyu bir karıştan yuksek süslü ve şatavatlı mezarları yıkmasını buyuruyor sanırım hz ömer e hitap etmişti bunlarda takı makı gibi ufak tefek eşya muhakkak olur benim gibi cız cıplak değillerdir senin yerinde olsam fırsat buldukca alayına giderim ama önce şişlerimmmmm.@murat38 Malesef kardesim buraya çok yakın birde bizim müşlüman mezarlıgı var.Kalabalıktı dikkat cekmesin diye çok fotografliyamadım. Bide bu var Ekli dosyayı görüntüle 149644
ALLAH gecinden versin abi sen daha geriden gelecek lere bizlere lazım sın@Amisos kardesim tam kalbimden geceni yorumlayacaklarimi yazmissin benden cok yasayacan valla.bende arkadaki tek mezar hem ihtişamlı hemde isciligi cok guzel onu kontrok et diyecem..yada soylenen gibi cihazla dolasacan sinyal aldigina islem yapican...tastaki ibrik olayina gelirsek yasarken yaptigi meslegi o isteki ustaligini belirtmek icin yapilmistir..