Ustam birebir bahsettiğiniz gibi ...Evet oguzkagan ustam, birebir diyebileceğim benzerlikler mevcut.
Şuan zirvede misiniz bilmiyorum ama, zirvelere çıktıkça çokça güzel işçilikli kayalar olduğunu düşünüyorum.
Hayırlısı olur inşallah.
Ustam bu önerinizi kesinlikle dikkate alacagız inşallah, bildiğim kadarıyla kurgan tipi mezarların bir kısmı derinde olmasada bir kısmıda derin denilebilecek kadar dipte oluyor , mesela şöyle bir varsayımdan yola çıkacak olursak son resimin arka kısmında görünen kapağın ardında kişisel eşyalar hizmetinde bulunanlar veya onların malzemeleri olabilir bi nevi kiler gibiBu anıt diye isimlendirdiğiniz kayalığın yapısını ben kurgan türü mezarlara benzettim. Birde o yönü ile düşünerek bir araştırın
Merakınızı giderebilirsiniz sonuçta fazla zorlu bir yere benzemiyor,bir kriko veya caraskal işinizi görür kanısındayımUstam bu önerinizi kesinlikle dikkate alacagız inşallah, bildiğim kadarıyla kurgan tipi mezarların bir kısmı derinde olmasada bir kısmıda derin denilebilecek kadar dipte oluyor , mesela şöyle bir varsayımdan yola çıkacak olursak son resimin arka kısmında görünen kapağın ardında kişisel eşyalar hizmetinde bulunanlar veya onların malzemeleri olabilir bi nevi kiler gibi
Merakınızı giderebilirsiniz sonuçta fazla zorlu bir yere benzemiyor,bir kriko veya caraskal işinizi görür kanısındayım