Ve aleyküm selam hocam. Ustam ev sahibinin mızmızlarından ötürü çalışmayı en başta söylediğim mesafeye 1 mt kala sonlandırdım. Sonuç yok yani@kerti17 selamunaleykum kardesim.
Yeriniz hakki da bilgi vermediniz, yaridami biraktiniz yoksa mineralmi cikti
Hayirlisi olsun kardesim. Emareler kendini gostermeye baslamismiydi yoksa normal bir toprak yapisimi vardiVe aleyküm selam hocam. Ustam ev sahibinin mızmızlarından ötürü çalışmayı en başta söylediğim mesafeye 1 mt kala sonlandırdım. Sonuç yok yani
Ben de çok uzun zamandır alüminyum çubuk kullanıyorum. (gerçi ben de diğer çok kişi de olmayan uzaktan tepki de veriyor). Bir ara kendime güçlü mineral etkisi olan bir karışım hazırladım bentonit, zeolit, soda, hurma, kiremit, elektrot tozu, vitamin ilaçları, değişik taşlar vs. Neredeyse 5 kg lık bir poşetim oldu.. . Diğer madenlerden yapılan çubukları çekiyordu. Alüminyum çelik yüzükte dahil oldu bu karışıma. Sonra zirkonium yüzük ile baktım. Değil uzaktan, üzerinde iken bile tepki vermiyor. Şimdilik bu şekilde devam ediyorum.Aluvminyumu L sekline getirin once elinize celik almadan bakin tepki alacaksiniz. Sonra elinize temin ettiginiz bir celik yuzuk alip sag elinizde olacak sekilde aluvminyum cubuga temas ettirirseniz tepki alirsaniz yuzde seksen orada metal var, tepki almazsaniz mineraldir. INSALLAH c.c bazen yuzde seksen orani yuzde yuzede vurabilir. Aslinda hemen hemen mineralden birsey birakmiyor kardesim. Selametle kal
Celigin veya zirkonyumun eledigi minerallerin disinda tepki devam ederse, birde cubugun uc kismina kursun takarak bakabilirseniz onlarin elemedigi bazi mineralleri bu sekildede birazdaha elemis oluruz. Selametle saglicakla kal kardesim. Ayrica aramiza hosgeldinizBen de çok uzun zamandır alüminyum çubuk kullanıyorum. (gerçi ben de diğer çok kişi de olmayan uzaktan tepki de veriyor). Bir ara kendime güçlü mineral etkisi olan bir karışım hazırladım bentonit, zeolit, soda, hurma, kiremit, elektrot tozu, vitamin ilaçları, değişik taşlar vs. Neredeyse 5 kg lık bir poşetim oldu.. . Diğer madenlerden yapılan çubukları çekiyordu. Alüminyum çelik yüzükte dahil oldu bu karışıma. Sonra zirkonium yüzük ile baktım. Değil uzaktan, üzerinde iken bile tepki vermiyor. Şimdilik bu şekilde devam ediyorum.