Üstat konuyu nereye saptiriyon dön yazıları bi oku çoktan uflenmis bitmiş deyip kestirip atılıyor. Onceden böyle değildi ben şahit oldum küçücük saçma sapan bir taştan tarlada ki taştan adamın odaya indiğini ve adım adım burdakiler in yorum yapıp adama sarılari buldurdular... İşi bitmiş uçmuş gitmiş demediler o yerden adamı ihya ettiler sitemim buna anladın..... Bi kac arkadaş akıllıca davranıp olabilecek yerleri söylediler ALLAH razı olsun. Bu grubun amacı bu birlik beraberlik ve sonuç....
Bak kardeşim, çok zor şartlarda, acaba bir insana ufak da olsa bir zerre faydam dokunabilir mi diye kafa patlatıyorum. Senin konuna, felçi anneme yemek yedirirken baktım, o zaman yorumladım.
Laflarını seçerken düzgün seç, kullan.
Sen nereden eminsin ki çalışma alanında altındır pırlantadır olduğundan. O ona burayı açtırmış, o şuna nereyi açtırmış..yok kardeşim, senin yerin öyle bir yer değil!!!
İnsanları ego ile suçluyorsun, senin yaptığın nedir??
1000 düşünüp 1 kere yaz ne yazıyorsan.. Sen dönüp bak bakalım senin konuna ne yazmışım, nereyi göstermiştir?? Çalıştın mı orayı? Yook, neden? Çünkü sana göre değersiz, önemsiz bir yorum.. Sonra, bizlerde ego, yok öyle ego.
Kimsenin hakkı yok burada ki yorum yapan insanlara onu bunu söylemeye.
Senin konuna haksız olarak kim ne yazmış ki Vuslat usta onları ya da birini haklı çıkarmaya çalışsın? O emeğe saygı duyup, seni uyarmış sadece, ona da sallamışsın. İnsanların ne derdi, sıkıntısı, işi-gücü varken bunları yazdı acaba diye biraz düşüneceğine, yorumlara teşekkürü geçtim, emeğe, sana zaman ayırmamıza saygı duyacaksın. Haa duymuyor musun? O halde sıkıntı başka yerde kardeşim. Onun da çözümü yeri burası değil zaten.
Selametle...